Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання методоб’єднання вчителів природничо-математичних дисциплін.

Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 

min
max

В КЗ ЛОР «Навчально – реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів «Гармонія» 12 січня 2018 року було проведено чергове засідання методоб’єднання вчителів природничо-математичних дисциплін.

Аналіз рівня знань, умінь і навичок учнів з предметів природничо – математичного циклу за І семестр 2017–2018 н.р. провела голова методоб’єднання Л.Качмар.

Питання «Роль задач у вивченні предметів природничо-математичних наук» висвітлили вчителі: фізики – С. Шестопалко; математики – А. Кухар. Члени МО прийняли активну участь в обговоренні даного питання.

Вчитель біології, природознавства Л. Глібовицька виступила з питанням «Залучення школярів до дослідницької діяльності», що має велике практичне значення для їх подальшого життя.

Своїм досвідом «Шляхи розвитку мотиваційного потенціалу особистості учня до здорового способу життя через діяльність вчителя» (з елементами презентації) поділився вчитель основ здоров’я І. Добрянський.

Немає коментарів

Схожі статті:

Засідання методоб’єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК та фізкультури, вчителів-дефектологів та логопедів в НРЦ  «Левеня» Засідання методоб’єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК та фізкультури, вчителів-дефектологів та логопедів в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 25 квітня 2018 року в I відділенні Комунального  закладу Львівської обласної ради “Навчально-реабілітаційний центр “Левеня”  відбулося засідання  методоб’єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК та фізкультури, вчителів-дефектологів та логопедів на тему: “Особливості проведення інтегрованих занять,...

Переглядів: 395 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Методоб’єднання вчителів початкових класів, вчителів-дефектологів та вихователів IІІ відділення НРЦ  «Левеня» Методоб’єднання вчителів початкових класів, вчителів-дефектологів та вихователів IІІ відділення НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 28 лютого 2018 19 лютого 2018 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради НРЦ «Левеня» відбулось методоб’єднання вчителів початкових класів, вчителів-дефектологів та вихователів IІІ відділення. Були розглянуті такі питання: розвиток творчої уяви засобами образотворчої діяльності молодших школярів з порушенням...

Переглядів: 376 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook