Період публікації:

від

до

Категорія:

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67»

Опубліковано: Середа, 14 лютого 2018 

min
max

Для громадського обговорення пропонується проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67».

Проектом наказу пропонується визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67 «Про затвердження Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 14 лютого 2015 року за № 173/26618.

Основною ціллю державного регулювання є упорядкування правового регулювання суспільних відносин щодо забезпечення якості освіти, шляхом приведення нормативно-правового акту МОН у відповідність до норм Закону України «Про освіту».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються в письмовому вигляді та електронною поштою протягом місяця за адресами:

Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135;

e-mail: krasnostup@mon.gov.ua, Красноступ Ганна Миколаївна;

тел./факс: (044) 481-47-96;

Державна регуляторна служба України, вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011;

е-mail: inform@dkrp.gov.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває громадське обговорення проекту регуляторного акта – наказу МОН «Деякі питання державної атестації наукових установ» Триває громадське обговорення проекту регуляторного акта – наказу МОН «Деякі питання державної атестації наукових установ» Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Проект наказу Міністерства освіти і науки України «Деякі питання державної атестації наукових установ» (далі – регуляторний акт) розроблено відповідно до Порядку проведення державної атестації наукових установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 липня 2017 р. № 540. Основними...

Переглядів: 1188 Коментарів: 0

Вища освіта

Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Опубліковано: П`ятниця, 27 вересня 2019 Проєкт наказу розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 44 Закону України «Про вищу освіту», абзацу шістнадцятого частини першої статті 64 Закону України «Про освіту», на виконання рішення Державної регуляторної служби України від 14 серпня 2019 року № 22. Метою запропонованого...

Переглядів: 3014 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook