Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень англійської мови в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 

min
max

З 12 по 16 лютого 2018 року в I відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради “Навчально-реабілітаційний центр “Левеня”, проходив тиждень англійської мови, в  рамках якого відбулися різноманітні  заходи: презентація “Подорож Великобританією”; вікторина “Зоряна година” (для учнів 3-А та 3-Б класів); конкурс найоригінальніших валентинок, виготовлених власноруч “Happy Valentine’s Day”; конкурс проектів “Welcome to Great Britain”.

Метою заходів було ознайомити дітей з цікавими фактами, культурою та традиціями країни, мову якої вони вивчають; поглибити та закріпити знання учнів з вивчених тем; розвивати  вміння працювати в команді та сприяти бажанню  вивчати іноземну мову.

Учні 1-4 класів мали змогу відчути себе мандрівниками та побувати в самому серці Великобританії, почути багато нової та цікавої інформації, побачити визначні місця та пам’ятки архітектури, якими славиться Лондон. Результатом вікторини стала перемога команди “Super Stars”, учасники якої були нагороджені медалями.

До конкурсу валентинок долучилися батьки учнів. Вони допомогли виготовити оригінальні листівки, за які діти отримали грамоти та заохочувальні призи. Конкурс проектів завершив тиждень англійської мови. Учні відповідально підійшли до виготовлення своїх робіт, а за найцікавіші проекти учні були нагороджені грамотами.

Школярі отримали багато позитивних емоцій та нових знань за цей тиждень. Яна, учениця 1-А класу: “Я з великим задоволенням подорожувала Лондоном і дізналась багато нового та цікавого”. Наталя, учениця 3-А класу: “Мені дуже сподобалось бути капітаном команди і те, що ми перемогли”. Віра, учениця 3-Б класу: «Я була захоплена такими оригінальними валентинками і також отримала грамоту».

Підготувала та провела заходи вчитель англійської мови Бобечко Г.І.

Немає коментарів

Схожі статті:

У НРЦ "Левеня" пройшов тиждень англійської мови У НРЦ "Левеня" пройшов тиждень англійської мови Опубліковано: Понеділок, 11 лютого 2019 З 4 по 8 лютого 2019 року в I відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня" проходив тиждень англійської мови, в  рамках якого відбулися цікаві заходи: презентація "Подорож Великобританією"; вікторина "The smartest" (для учнів 4-А та 4-Б класів); пізнавально-розважальні...

Переглядів: 626 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тижень англійської мови в Сокальській санаторній школі-інтернаті (фото) Тижень англійської мови в Сокальській санаторній школі-інтернаті (фото) Опубліковано: Середа, 08 лютого 2017 З 23 по 28 січня у Сокальській санаторній школі-інтернат ім. Т.Г.Шевченка був проведений предметно-методичний тиждень англійської мови. Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми...

Переглядів: 1126 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook