Період публікації:

від

до

Категорія:

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти»

Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 

min
max

Для громадського обговорення пропонується проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти».

Розробники – Міністерство освіти і науки України та Інститут модернізації змісту освіти

Проект регуляторного акта передбачає затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти.

Положенням про конкурсний відбір проектів підручників для здобувачів загальної середньої освіти визначаються порядок проведення конкурсного відбору підручників для 1-2 класів у закладах загальної середньої освіти з навчальних предметів типових навчальних планів закладів загальної середньої освіти.

Проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на сайті Міністерства: www.mon.gov.ua.

Термін приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі: поштою за адресою – 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 36; електронною поштою за адресами – olena.dubovik@gmail.com, n_beskova@mon.gov.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників» МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників» Опубліковано: Середа, 05 Червня 2019 МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників». Проектом наказу пропонується затвердити порядок конкурсного відбору підручників (крім електронних)...

Переглядів: 1623 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти» МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти» Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти». Проектом наказу пропонується внести зміни до Положення про конкурсний відбір проектів...

Переглядів: 876 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook