Період публікації:

від

до

Категорія:

Тренінг «Робота в команді» в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: П`ятниця, 23 лютого 2018 

min
max

Злагоджена команда завжди працює в унісон, виконуючи спільне завдання: приймає рішення, кожен знає, за що він відповідає, і допомагає іншим. Немає окремих інтересів, є спільна мета. Тому з 19 по 22 лютого 2018 року педагоги Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» брали участь у тренінгах «Робота в команді».  Кожен учасник мав можливість проявити себе, вибрати лідера, узгодити дії в команді та досягти бажаного результату.

Педагоги під час тренінгу виконували такі завдання:

  • «Спробуй сам». Учасник команди долав смугу перешкод із пов’язкою на очах, а після цього повинен був надати чіткі вказівки наступному колезі. 
  • «Лабіринт». Команда повинна була пройти дидактичний лабіринт використовуючи лише один фломастер.
  • «Командний вітерець». Педагоги по черзі, дмухаючи у трубочку, намагалися влучити кульками у відповідні цілі.
  • «Павутинка». Кожен повинен був скоординувати свої рухи відповідно до словесних вказівок співучасника, щоб досягти спільної мети.
  • «Гусениця». Велика команда спільними зусиллями долала певний маршрут, намагаючись не втратити жодної надувної кульки.

Відгуки педагогів:

Олена Сергіївна, практичний психолог: «Виконані вправи виховують уважне ставлення один до одного, спонукають учасників ставати «відкритими», довірливими, підвищують тонус у процесі спільної діяльності, активізують навички взаємодії».

Тетяна Валеріївна, вихователь: «Весело і захоплююче пройшов тренінг. Робочий шум, сміх, позитивна атмосфера та командний дух панували під час виконання завдань».

Олена Михайлівна, вихователь: «Було вдало продумано поєднання руху і гри».

Марія Іванівна, вихователь: «Тренінг був не лише цікавим і пізнавальним, а й надав можливість отримати чимало позитивних емоцій».

Галина Іванівна, вчитель англійської мови: «Нашій команді вдалось пройти всі завдання, бо ми працювали злагоджено і дружно».

Тренінги організували та провели вчителі-дефектологи  Герман А.Ю. та Колоскова О.Р.

Немає коментарів

Схожі статті:

Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ  «Левеня» Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Казка мудрості навчає, радить і застерігає!  6 березня 2020 року учні 1-Б класу інсценізували казку "Червона шапочка". Діти перевтілились в давно знайомих і близьких всім героїв –  Червону Шапочку, Вовка, Бабусю, яка захворіла і не може більше ліпити пиріжки. Заради здоров'я бабусі навіть помирились...

Переглядів: 1782 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні НРЦ  «Левеня» відвідали кінотеатр «Multiplex» Учні НРЦ «Левеня» відвідали кінотеатр «Multiplex» Опубліковано: Субота, 29 лютого 2020 28 лютого 2020 року учні 2-А класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відвідали кінотеатр «Multiplex». Діти були в захваті від сюжету кінофільму «Їжак Сонік», в якому йшлося про дружбу людини з анімаційним героєм, який потрапив у реальний світ. У фільмі...

Переглядів: 1353 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook