Період публікації:

від

до

Категорія:

Юні тхеквондісти Львівщини – призери Гімназіади України

Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 

min
max

Нещодавно в м. Києві відбулися фінальні змагання Гімназіади України з тхеквондо ВТФ серед школярів 2001-2003 рр.н. Участь в турнірі взяли 119 юних тхеквондистів з 17 областей України і міста Києва.

Львівщину на змаганнях представляли двоє школярів, а саме: учениця Львівської ССЗОШ № 45 Анна Жоріна та учень Сколівської ЗОШ Степан Матусякевич.

За підсумками виступів срібною призеркою турніру стала львів’янка Анна Жоріна (вагова категорія до 46 кг), яка на шляху до фіналу з рахунком 1:0 перемогла суперницю Аніту Фаль з м. Кам’янського, але у фіналі 27:1 поступилася сильнішій спортсменці Дарині Бесспаловій з смт Музичів Київської області.

В свою чергу, сколівчанин Степан Матусякевич завоював бронзову медаль у ваговій категорії до 51 кг. Степан стартував з перемоги 15:3 над суперником Олексієм Світличним з м. Харкова, але у півфіналі поступився Олегу Маматову з м. Кам’янця-Подільського Хмельницької області.

Вітаємо Анну Жоріну, Степана Матусякевича та їх тренерів – Вікторію Лисакову і Ростислава Філя з медалями Гімназіади України.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні бадмінтоністи Львівщини – призери міжнародного юнацького турніру (фото) Юні бадмінтоністи Львівщини – призери міжнародного юнацького турніру (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 З 18 до 20 січня в польській Медиці тривав міжнародний юнацький турнір «VICTOR POLISH YOUTH 2018» з бадмінтону. Збірна України, у складі якої виступили представники Львівщини, виборола 7 золотих, 8 срібних та 18 бронзових медалей. Змагалися молоді спортсмени у трьох вікових категоріях: до 11, до 13...

Переглядів: 492 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1048 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook