Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права ознайомилися з діяльністю швейного підприємства «Троттола» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 

min
max

Викладач циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Тетяна Хома (голова циклової комісії – Лідія Марчишин) провела практичне заняття на тему: «Вивчення асортименту і споживних властивостей швейних виробів» зі студентами груп КТ-ТМ-15, ПТБ-16 Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Практичне навчання проходило на виробничому швейному підприємстві «Троттола», яке знаходиться у Львові та спеціалізується на колекції жіночого одягу для брендів зі світовим іменем NewLook, Zara, а також для свого власного бренду JHIVA.

Начальник виробничого відділу торгового залу JHIVA Олександр Загота ознайомив студентів з особливостями виробництва швейних виробів як для NewLook, так і для JHIVA. Виробництво на фабриці в основному працює на давальницькій сировині, тому матеріали, які приходять на підприємство, є уже відсортовані і відібрані для пошиття окремих видів виробів. Студенти ознайомились з основними чинниками, які впливають на формування споживних властивостей виробів.

Студенти побували в конструкторському відділі, де дизайнери і художники-модельєри займаються проектуванням і моделюванням одягу. Це перший етап виробництва: розроблення ескізу, макетування, створення моделі з запроектованого матеріалу (зразка - еталону) – для впровадження у масове виробництво.

За рисунками деталей вироби вирізають лекала-оригінали, які розмножують і передають у розкрійний цех. Студенти ознайомилися з прийманням матеріалів за кількістю і якістю, настиланням тканини, розкроюванням її на деталі і комплектуванням проб.

В пошивочному цеху студентам продемонстрували з’єднання (монтаж) деталей виробу, волого-теплову обробку і остаточну обробку виробів для надання їм товарного вигляду.

В завершенні заняття студенти побували на складі, де проводився остаточний огляд і пакування одягу.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти висловлюють велику вдячність керівництву та працівникам виробничого швейного підприємства «Троттола» за надану можливість провести практичне навчання на базі підприємства.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1211 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 914 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook