Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку»

Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 

min
max

Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень навчальних досягнень і за необхідності оперативно їх корегувати, викладач циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка провів виїзне практичне заняття з навчальної практики зі спеціальності для студентів групи Фн-16 спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі АБ «Укргазбанк».

Мета практичного заняття – систематизація, поглиблення та закріплення знань, набутих в процесі навчання, формування у студентів професійних умінь і навичок прийняття самостійних рішень під час роботи в реальних умовах функціонування суб’єктів господарювання, накопичення досвіду в трудовому колективі, набуття практичного досвіду для продовження в реальних умовах.

До заняття був запрошений заступник директора Львівської обласної дирекції Тарас Шмигельський, який розповів про склад команди банківської установи, висвітлив історичні аспекти створення фінансової установи, розповів про сучасні напрями та переваги діяльності АБ «Укргазбанк» на ринку фінансових послуг, фінансові показники тощо. Значну увагу було приділено корпоративній культурі працівників, принципам організації здійснення банківського бізнесу та соціальної його відповідальності, стандартам якості обслуговування у банку тощо.

Тарас Ігорович наголосив, що АБ «Укргазбанк» на сьогодні – надійний та динамічний банк, який вже понад 25 років успішно функціонує на ринку фінансових послуг. Впевнене просування нових банківських продуктів на внутрішніх та міжнародних ринках забезпечили АБ «Укргазбанк» зростання ділової репутації, основних фінансових показників та клієнтської бази. Банк активно нарощує масштаби діяльності як шляхом збільшення обсягу операцій на банківському ринку, так і шляхом територіальної експансії, фінансова установа постійно дбає про якісне обслуговування своїх клієнтів, впроваджуючи нові продукти та технології, повідомив, що з 2018 року банк впровадив нове рішення мобільного додатку «EKO-BANK», яким можуть скористатися клієнти – власники платіжних карток банку тощо. Також розкрив теми, а саме: організація діяльності комерційного банку, операції з формування ресурсів комерційного банку, операції з обслуговування платіжного оборогу та їхній облік, операції з готівкою та платіжними картками, їхній облік, кредитні операції та їхній облік, операції з іноземною валютою та їхній облік, операції з надання банківських послуг, облік внутрішньогосподарських операцій банків, операції із забезпечення фінансової стійкості банків, оподаткування діяльності суб’єктів господарювання та фінансових установ, складання фінансової звітності.

Михайло Голубка прагнув, щоб на базі отриманих на занятті знань та досвіду студенти змогли сформувати власний світогляд, виховати в собі вміння розвинути логічне мислення, вміння аналізувати і робити висновки, поглибити знання та розширити кругозір знань про майбутню свою спеціальність, кваліфікаційні вимоги, відпрацьовувати вправи з метою набуття в студента навичок професійного самовизначення, саморозвитку, самовдосконалення, бачити можливість практичного застосування отриманих теоретичних знань.

На численні питання студентів фахівці АБ «Укргазбанк» надали кваліфіковані відповіді. Заняття з навчальної практики пройшло у приємній дружній діловій атмосфері та невимушеній обстановці. Під час заняття було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів спеціальності у банківській установі та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи. Студенти отримали багато нових знань та пропозиції щодо майбутнього працевлаштування.

До речі, після заняття староста групи Марта Проць подала своє резюме і зараз проходить стажування в даній установі.

Викладач та студенти бажають керівництву та працівникам АБ «Укргазбанк» фінансового процвітання на вітчизняному ринку банківських послуг, щиро вдячні, за багаторічну співпрацю з коледжем та спеціальністю, яка дозволяє поєднувати навчання і практичну підготовку студентів, за можливості проходження виробничої практики з подальшим працевлаштуванням в банку, за нові практичні знання, отримані від фахівців, та надану можливість проведення змістовного та цікавого практичного заняття у фінансовій установі, що дозволило наглядно ознайомити молодих фахівців з роботою в реальних умовах.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1206 Коментарів: 0

Вища освіта

Практичне заняття «Складання замовлення на завезення товарів» Практичне заняття «Складання замовлення на завезення товарів» Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Лідія Марчишин провела на базі ТзОВ «Плантпол-Україна» практичне заняття для студентів групи ПТБ(н)-16 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему: «Складання замовлення на завезення товарів». Мета заняття: вивчити...

Переглядів: 729 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook