Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували навчальну екскурсію в окружний адміністративний суд (фото)

Опубліковано: Середа, 04 квітня 2018 

min
max

Нещодавно викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Наталія Захарчук, Соломія Мисак та Наталія Загорбенська організували навчальну екскурсію студентам 3-го курсу, спеціальності «Правознавство», в Львівський окружний адміністративний суд.

Відвідувачі мали змогу бути присутніми у судових засіданнях судді Наталії Грень та ознайомитись із живим адміністративним процесом.

Такі заходи є дуже корисними молодим фахівцям, адже допомагають закріпити отримані під час навчання знання, зміцнити і поглибити відчуття особистої відповідальності за якість опанування юридичної професії, сприяють формуванню високопрофесійних фахівців в галузі юриспруденції та допомагають розвинути високий рівень правової свідомості та правової культури студентської молоді.

Студенти залишилися задоволеними навчальною екскурсією та вдячні теплим прийомом керівництвом та співробітниками Львівського окружного адміністративного суду і пізнавальною розповіддю про його роботу.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти висловлюють велику повагу і вдячність керівництву та співробітникам Львівського окружного адміністративного суду за приділений час та надані практичні знання.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти ЛККЕіП відвідали музей споживчої кооперації Львівщини Студенти ЛККЕіП відвідали музей споживчої кооперації Львівщини Опубліковано: Понеділок, 16 вересня 2019 Для студентів усіх спеціальностей Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач вищої категорії Марія Ільків провела екскурсію в Музей споживчої кооперації Львівщини, який розташований у приміщені навчального закладу. Робота Музею споживчої кооперації – невід’ємна складова виховного...

Переглядів: 582 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Музеї грошей Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Музеї грошей Опубліковано: Середа, 03 липня 2019 Нещодавно викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для членів гуртка «Фінансист» навчальну екскурсію в Музей грошей, який знаходиться на базі Львівського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської...

Переглядів: 730 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook