Період публікації:

від

до

Категорія:

Місячник озеленення та благоустрою

Опубліковано: Середа, 11 квітня 2018 

min
max

Місячник озеленення та благоустрою
На виконання   розпорядження голови Старосамбірської  РДА від 07.03.2018р №173/01-04 та відповідно до наказу відділу освіти №56 від 15.03.2018р.  «Про проведення місячника озеленення та благоустрою і Дня довкілля» з метою належної підготовки до Великодніх свят у закладах освіти району було приведено до належного санітарного та естетичного стану пришкільної території, дороги та тротуари, що прилягають до шкіл.

Учнями та педагогами опорного загальноосвітнього навчального закладу-«Загальноосвітня середня школа І-ІІІ ступенів ім. о.Михайла Вербицького с.Стрілки»:

  • здійснено  кронування дерев;
  • висаджено багаторічні кущі та квіти;
  • висаджено саджанці ялівця біля школи;
  • проведено обрізування дерев у шкільному саду.

Висаджено  на  території  Скелівського НВК  саджанці  фруктових  дерев,  ялини, дуба,  сосни. Також прибрано сільський стадіон с.Стрілки (ОЗНЗ-ЗСШ  І-ІІІ ст.с.Стрілки); міський стадіон м.Хирова ( Хирівська школа-інтернату Владики Івана Хоми).

Приведено до належного естетичного та санітарного стану місцеві пам’ятники та пам’ятки архітектури: площу «Пантеону Слави» у с.Стрілки (ОЗНЗ-ЗСШ І-ІІІ ст. с.Стрілки); могили воїнів УПА та УСС на міському кладовищі м.Хирова (Хирівська школа-інтернату); пам’ятник  національному  герою  Польщі Т.Костюшко,  який  знаходиться  у  сільському  парку,  могилу сотника  УПА  Й. Пацаловського  і  могилу  загиблих  воїнів в роки  Другої  світової  війни  на  місцевому  кладовищ с.Скелівка (Скелівський НВК), прибрано занедбані могили (Торгановицький НВК), упорядковано території  пов’язані з місцями, подіями, іменами учасників Другої світової війни, національно-визвольних змагань с.Великосілля (Великосільська ЗСШ І-ІІ ст.)

У Торгановицькому НВК школярі разом з учителями та техпрацівниками школи взяли участь у ліквідації стихійного сміттєзвалища поблизу кладовища, впорядкували прилеглий до НВК березовий гай. В рамках Всеукраїнської екологічної акції   «Здай макулатуру – збережи дерево!»  учнями  ЗСШ І-ІІ ст. с.Тернава зібрано та здано 336 кг макулатури.

  Учні шкіл взяли участь в акції “Посади деревце!”.  Учителі трудового навчання та біології при допомозі і підтримці батьків взяли участь в операції «Пташиний будиночок» (учні 1 – 4 кл.), «Годівничка» (5 – 9 класи).  (Великосільська ЗСШ І-ІІ ст.) .

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні зустрілися з ветеранами АТО Учні зустрілися з ветеранами АТО Опубліковано: Четвер, 19 квітня 2018        В Старосамбірському історико - краєзнавчому музеї 17 квітня 2018 року відбулася зустріч ветеранів АТО та учнів 8-9 класів опорного загальноосвітнього навчального закладу – «Старосамбірської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника Львівської області». Воїни...

Переглядів: 693 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Зі знаннями до перемоги" "Зі знаннями до перемоги" Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018        13 квітня 2018 року в Старосамбірському історико-краєзнавчому музеї відбувся національно-патріотичний захід «Зі знаннями до перемоги». Захід відвідали учителі та учні 8-11 класів Старосамбірської загальноосвітньої середньої школи №2 I-III ступенів. Ветерани АТО Руслан Пукшин та Сергій Гаврик розповіли...

Переглядів: 672 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook