Період публікації:

від

до

Категорія:

Ситуацію у Івано-Франківську врятував Груша

Опубліковано: Вівторок, 17 квітня 2018 

min
max

У суботу 14 квітня 2018р. після зимової перерви відновився чемпіонат України з футболу у юнацьких вікових категоріях U-14, U-15, U-16, U-17 серед колективів вищої ліги – були зіграні ігри 12 туру групового етапу змагань.

Команди 10 і 8 класів Львівського училища фізичної культури «УФК-Карпати» на стадіоні аграрного університету у Дублянах приймали своїх основних суперників на першість у IV (західній) групі – ДЮФШ «Карпати».

Десятикласники, які на поле вийшли першими, свою гру провели організовано і зібрано і повністю переграли «карпатівців». Два м’ячі, забиті Романом Дідиком і Юрієм Раделицьким у кожному з таймів, принесли їм перемогу з рахунком 2:0. Команда впевнено посідає І місце у групі і її перевага над найближчими переслідувачами – «Карпатами» збільшилася до 4 очків.

Команда 8 класу у першому колі поступилася «Карпатам» 0:2, тому прагнула реваншуватись. Перший тайм пройшов за їхньої певної переваги, однак невиразні дії у атаці не дозволили хлопцям матеріалізувати її у голи. У другому таймі першим номером грали вже «карпатівці», але їхня активність закінчувалась на підступах до штрафного майданчика номінальних господарів. Отож, нульова нічия і збереження статуса-кво у турнірній таблиці: «Карпати» 28 очків, УФК – 25. Посеред  львів’ян вклинилися ужгородці – 26 пунктів.

Командам 9 і 11 класів, які виїжджали у Івано-Франківськ, ігри з місцевим «Прикарпаттям» далися нелегко.

Дев’ятикласники пропустили першими і впродовж довшого проміжку часу безрезультатно намагалися відігратися. Ситуацію наприкінці зустрічі врятував Микита Груша (на фото), який впродовж чотирьох хвилин двічі зумів вразити ворота суперника.

У старшокласників гра склалася по-іншому. У середині першого тайму Данило Сікан відкрив рахунок. Більше хлопцям забити не вдалося, а на останніх хвилинах матчу вони ще й пропустили. Отож, нічия 1:1, яка коштувала хлопцям першого місця у групі – їх на 2 очки обійшли «Карпати», які у цей день перемогли моршинську «Скалу» 4:1.

У 13 турі, який відбудеться 21 квітня, 10 і 8 класи у Дублянах приймають володимир-волинський BRW-BIK, 11 і 9 класи їдуть у Моршин на зустріч зі «Скалою».

Турнірне становище команд після 12 туру (чільні п’ятірки):

U-14 (8 клас)

1. «Карпати» Львів

28 очків

2. СДЮШОР «Ужгород»

26

3. «УФК-Карпати»

25

4. «Скала» Моршин

21

5. «BRW-ВІК» Володимир-Волинський

20

U-15 (9 клас)

1. «УФК-Карпати»

29

2. «Скала»

27

3. «Карпати»

25

4. «Буковина» Чернівці

23

5. «Волинь» Луцьк

15

U-16 (10 клас)

1. «УФК-Карпати»

32

2. «Карпати»

28

3. «Скала»

22

4. ФК «Львів»

17

5. «BRW-ВІК»

16

U-17 (11 клас)

1. «Карпати»

30

2. «УФК-Карпати»

28

3. «Прикарпаття» Івано-Франківськ

21

4. «BRW-ВІК»

20

5. «Скала»

17

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4822 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2137 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook