Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права з потенційними роботодавцями обговорили умови ефективного працевлаштування

Опубліковано: П`ятниця, 20 квітня 2018 

min
max

16 квітня у Львівському кооперативному коледжі економіки і права за підтримки підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» було організовано лекцію.

Захід був проведений з метою забезпечення можливості прямих контактів з студентами коледжу з потенційними роботодавцями та створення умов для ефективного працевлаштування і розвитку професійної кар’єри молодих фахівців.

Лектор Софія Шабан – Hr бізнес-партнер Західної України Департаменту управління персоналом ПАТ «ОТР Банк». Лекція носила прикладний характер і відповідала сучасним вимогам організації навчального процесу із залученням практиків до проведення лекційних і практичних занять.

Відкрив лекційне заняття голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, к.е.н. Михайло Голубка, який представив студентам працівника банку та окреслив особливості функціонування ПАТ «ОТР Банк», його місце на ринку банківських продуктів і послуг як в регіоні, так і в Україні загалом.

Під час лекції Софія Михайлівна висвітлила історичні аспекти створення фінансової установи, ознайомила присутніх із учасниками ОТР Group Ukraine, розповіла про сучасні напрями та переваги діяльності ПАТ «ОТР Банк» на ринку фінансових послуг. Значну увагу лектор приділила корпоративній культурі працівників, принципам організації здійснення банківського бізнесу та соціальної його відповідальності, стандартам якості обслуговування у банку тощо.

Після завершення лекції студенти отримати відповіді на всі запитання. Лекція пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці. Під час заняття було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи.

«Зустрічі з потенційними роботодавцями допомагають студентам, поглибити знання та розширити кругозір знань про майбутню свою спеціальність, кваліфікаційні вимоги, відпрацьовує вправи з метою набуття в студента навичок професійного самовизначення, саморозвитку, самовдосконалення та проходження практики з думкою про майбутнє працевлаштування», - зазначила заступник директора з навчальної роботи та виробничої практики Леся Федак.

«Результатом ефективної форми співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є зустрічі та проведення презентацій роботодавця», - зауважила завідувач економічним відділенням Ірина Клачко.

«Лише за рахунок тісної співпраці коледжу та роботодавців можна підготувати дійсно висококваліфікованих спеціалістів, які так необхідні нашій країні», -наголосила керівник підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу Оксана Козак.

«Такі зустрічі, які стали доброю традицією коледжу та циклової комісії – черговий доказ того, що навчальний заклад піклується про майбутнє працевлаштування своїх студентів», - зауважив голова циклової комісії Михайло Голубка

Голова і викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, адміністрація та студенти висловили щиру подяку Софії Шабан та адміністрації ПАТ «ОТР Банк» за багаторічну співпрацю, яка дозволяє поєднувати навчання і практичну підготовку молодих фахівців.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 708 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook