Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів»

Опубліковано: Вівторок, 15 травня 2018 

min
max

Уже третій рік поспіль департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА спільно із природоохоронними установами області проводить конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів». Захід присвячений відзначенню Дня Європи в Україні.

До участі у конкурсі запрошують дітей будь-якого віку з усіх куточків України.

За умовами конкурсу дитячий малюнок повинен бути присвячений природі Європейського континенту, яка об’єднує населення незалежно від кордонів між країнами.

Малюнки потрібно надсилати до 18 травня у відсканованому варіанті на електронну адресу: biores_lviv@ukr.net, або поштою на адресу: м. Львів, вул. Стрийська, 98, департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, з позначкою «Конкурс дитячого малюнку».

До конкурсної роботи необхідно додати інформацію: ім’я та вік дитини, місце проживання, навчання та назву малюнку.

Автори найкращих робіт отримають подарунки від Львівської обласної державної адміністрації, а їх роботи візьмуть участь у виставках під час проведення екологічних заходів.

За детальнішою інформацією звертайтеся у департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за телефоном: (032) 238-73-99, або ж на електронну скриньку: biores_lviv@ukr.net.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Дружать діти на планеті: школярів запрошують до участі у конкурсі малюнку Дружать діти на планеті: школярів запрошують до участі у конкурсі малюнку Опубліковано: Вівторок, 31 жовтня 2017 Міжнародний конкурс дитячого малюнку «Дружать діти на планеті» проходитиме у Мінську з січня по березень 2018 року під патронатом Міністерства освіти Республіки Білорусь та Національного центру художньої творчості дітей та молоді при Міністерстві освіти Республіки Білорусь. Тема конкурсу – «Про що мріють...

Переглядів: 517 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook