Період публікації:

від

до

Категорія:

Анкета як інструмент самооцінювання

Опубліковано: П`ятниця, 18 травня 2018 

min
max

3 травня 2018 року проведено семінар для педагогічних працівників області (за окремим списком) на тему «Анкета як інструмент самооцінювання  у загальноосвітньому навчальному закладі. Вимоги до укладання анкет. Представлення проектів внутрішньошкільного моніторингу  якості освіти за обраними напрямками».

Методист кабінету розвитку освіти Наталія Бобеляк у своїй презентації акцентувала увагу на особливостях  анкетування   як одного із найпоширеніших методів самооцінювання.  Учасники семінару  ознайомилися  із типами запитань анкети та   вимогами до  їх формулювання.

         На практичній частині  семінару педагоги  рецензували   анкети для опитування  членів шкільної громади, а також   набували    вмінь та навиків  самостійного  укладання  анкет.

         Слухачі семінару презентували  результати самостійної роботи -  власні  проекти  моніторингових досліджень різного тематичного спрямування. Цікавими виявилися розроблені  проекти  заступником директора з навчально-виховної роботи Мостиської ЗОШ №2 І-ІІ ст.  Макух О.В. та вчителем  математики Городоцького НВК №5 Бендас О.Я. на тему «Використання комп’ютерних технологій на уроках».  Методист  відділу освіти, культури і туризму , молоді та спорту  Шегинівської сільської ради Гудима Л.Я. та заступник директора  Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Мостиського району Кундис Г.І. презентували проект «Моніторинг особистих здобутків учнів у позаурочній діяльності». А педагогічні працівники   опорного закладу  «Жидачівська ЗОШ І-ІІ  ст.№2» Шинкар О.А. та Бойкович М.Я.  ознайомили  присутніх з розробленим проектом «Моніторинг адаптації учнів 5-х класів до навчання у базовій школі».         

         Захист проектів внутрішньошкільного моніторингу  супроводжувався  активним  обговоренням  проблем функціонування сучасної школи в умовах її реформування.

Немає коментарів

Схожі статті:

Просвітницький семінар з елементами тренінгу Просвітницький семінар з елементами тренінгу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 28 лютого в Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського району відбувся інформаційно-просвітницький семінар  з елементами тренінгу  за темою « Формування активної життєвої позиції в умовах НУШ ».   Досвідом роботи ділилась вчителька  англійської мови НУШ, «агент змін» -  Приставська Аліна Леонідівна. Організація...

Переглядів: 1298 Коментарів: 0

Відділи освіти

ГО «Відкритий світ молоді» організовує україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю» ГО «Відкритий світ молоді» організовує україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю» Опубліковано: Четвер, 27 лютого 2020 Громадська організація «Відкритий світ молоді» 5-10 квітня 2020 року в рамках діяльності організації проведе україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю», а також ознайомить з культурною спадщиною Угорщини, Австрії та Словаччини. Метою...

Переглядів: 924 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook