Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято останнього двоника

Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 

min
max

     Вітаємо усіх педагогів опорного закладу "Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім.Володимира Жеребного" із закінченням навчального року! Ви наполегливо працювали, творили та дарували енергію своїм учням. На сьогоднішній зустрічі освітньої родини директор школи Н.І.Кондрашова подякувала усім вчителям за повагу до своїх дітей, вміння ділитися своїми знаннями. Також приємно, що така робота - результативна. Подяку та грошову премію вручено вчителям, які підготували призерів обласних та всеукраїнських конкурсів та олімпіад:
- Хміль О.Б., Антоняку І.С., Ковальчик Л.Б., Музиці Н.І., Шимчак Н.Б., Яремі Л.І.
Вітаємо із зайнятим 4-м місцем в обласному етапі конкурсу «Вчитель року» вчителя української мови та літератури Турчин Л.П.
- Дякуємо учасникам обласного проекту «Будуємо Україну разом», що реалізовується між педагогами Львівської та Луганської обл., Хім'як С.Я. та Сімченка С.О., за пропагування ідей патріотизму на Сході України.
- Висловлюємо подяку Л.В. Франкович, Кітику П.П. та Руслабудову В.Ф. за реалізацію міжнародної співпраці.
- Оголошуємо подяку вчителям-тренерам: Білинській-Слотило О.В., Хім'як С.Я., Швець С.Р., Лазоряк Г.Я., Венгрин С.І., Хміль О.Б., Сімченко С.О., Ленцю Р.І., Музиці Н.І., Мандрик Г.Л. 
- Щиро дякуємо заступнику директора з навчально-виховної роботи Білинській-Слотило О.В. за активне впровадження сучасних педагогічних методик.
- Вдячні шкільному психологу Іванишин Я.І. за створення позитивного мікроклімату в освітньому закладі. 
Особливо дякуємо нашому директору - Н.І.Кондрашовій за вміння берегти шкільну родину та величезну енергію, яку Ви вкладаєте в розвиток школи!!!

    Також щиро дякуємо усім батькам наших учнів за те, що спільно творили цей навчальний рік, реалізували не один цікавий проект, ділилися власним досвідом. Особливо дякуємо голові батьківського комітету О.І.Шимчак за допомогу в організації облаштування навчального закладу, п.Анні Мариняк, п.Оксані Голинській, п.Марії Чорній за проведення незабутніх батьківських майстер-класів. Вдячні батькам - п.Івану Сприню за допомогу в проведенні мережі Інтернет до навчальних кабінетів; п. Зоряну Андрушку за надання транспорту для проведення виїзної екскурсії "Володимир Юричко" у м.Самбір.
Дякуємо за підтримку творчих талантів та спільне перебування за кулісами шкільної сцени п.Ірині Царук та п.Галині Дашкович.
Дякуємо кожній шкільній родині за приклад порядності та людської гідності для наших дітей. 
   Зі святом Останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості. Щиро бажає випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від Ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі Вам та вагомих успіхів!Теплого родинного літа!!!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Останній дзвінок в НРЦ  «Левеня» Останній дзвінок в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Вівторок, 05 Червня 2018 31 травня 2018 року пролунав останній дзвінок для випускників I та III відділення «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня»». Неймовірно швидко проминули 4 роки початкової школи, і ось учні 4-А та 4-В класів прощаються з «Левеня». Для них починається нова віха життя – продовження надзвичайно цікавої...

Переглядів: 698 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Останній дзвінок в НРЦ  «Левеня» Останній дзвінок в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 31 травня 2018 31 травня 2018 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» було організовано святкування закінчення навчального року у цікавій і незвичній формі. Учні, батьки, педагоги та гості стали активними учасниками святкового квесту. На всіх присутніх чекала подорож...

Переглядів: 344 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook