Період публікації:

від

до

Категорія:

До студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права завітала представниця газети «Все про бухгалтерський облік»

Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 

min
max

У формуванні висококваліфікованих фахівців важливе місце займає навчальна практика студентів, що здійснюється з метою закріплення одержаних ними теоретичних знань і набуття навичок технічної та організаційної роботи за спеціальністю.

З нагоди початку навчальної практики викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели зустріч із представницею всеукраїнської бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік» для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Привітав учасників заходу голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка та розповів про багаторічну співпрацю циклової комісії з редакцією газети «Все про бухгалтерський облік».

Мета заходу – обговорення останніх змін та доповнень до чинного законодавства, їх вплив на ведення обліку та складання звітності у наступних звітних періодах, а також отримання актуальної інформації про сучасні тенденції здійснення обліково-аналітичної роботи.

Під час зустрічі представниця Всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік» по Західному регіону Тамара Горбунова ознайомила присутніх із всіма пропозиціями видання та особливими заходами, конкурсами, які пропонуються студентам для отримання більш глибоких практичних знань та викладачам для підвищення свого професійного рівня. Гостя запросила студентів взяти участь у конкурсі «Нам 25 – і ти нас можеш привітать». Мотивація – переможці конкурсу в кожній категорії отримають цінні подарунки.

Тамара Горбунова вручила студентам подарунки від редакції газети, а колективу циклової комісії – підбірку спецвипусків газети, які розширять можливості проведення практичних занять.

Студенти почерпнули багато цікавого від спеціаліста. Зустріч була цікавою та корисною. Це був професійний діалог читачів і творців інформаційного продукту – газети, яка є найпопулярнішою в Україні і яка постійно тримає зв'язок з читачами, особливо з молоддю.

Тамара Борисівна уже неодноразово бувала на спеціальності, і її добре знають як викладачі, так і студенти. Такі зустрічі мають практичну цінність для усіх.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права з професором Богданом Пшиком Зустріч студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права з професором Богданом Пшиком Опубліковано: П`ятниця, 05 липня 2019 З метою налагодження та підтримання постійних наукових зав’язків із закладами вищої освіти, забезпечення зміцнення співпраці науки і практики, створення умов для подальшого впровадження результатів навчання в практичну діяльність, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності...

Переглядів: 732 Коментарів: 0

Вища освіта

Відомий український мовознавець Микола Зубков зустрівся зі студентами Львівського кооперативного коледжу Відомий український мовознавець Микола Зубков зустрівся зі студентами Львівського кооперативного коледжу Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 Викладачі циклової комісії мовних дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів коледжу експрес-заняття з української мови, яке провів відомий український мовознавець, заслужений працівник освіти України, філолог, викладач Харківського національного університету...

Переглядів: 389 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook