Період публікації:

від

до

Категорія:

Тисяча культурних та освітніх заходів на 50 локаціях: на Львівщині відбудеться ювілейний 25 Форум видавців

Опубліковано: Вівторок, 12 Червня 2018 

min
max

 

19-23 вересня відбудеться ювілейний 25 Форум видавців у Львові – найбільший книжковий, літературний, культурний захід України і Центрально-Східної Європи.

Упродовж 5-ти днів гості форуму зможуть відвідати 1 000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами та придбати книги. Події Форуму відбуватимуться не лише у Палаці Мистецтв, а й у 50-ти локаціях міста. Про це сьогодні, 12 червня, розповіли під час прес-конференції з нагоди офіційного відліку 100 днів до початку Форуму.

«Дуже добре, що така подія, як 25-й ювілейний Форум видавців, відбувається на Львівщині. Дуже шаную тих людей, які люблять і роблять цю працю, завдяки їм Львівщина стає впізнаваною у світі. Ми готові долучитися і підтримати проведення Форуму», - зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.

Фокусною темою цьогорічного Форуму видавців стане «Ринок свободи».

«У 2003 році у нашій громадській організації був проект, який називався «Нерви ланцюга. 25 есе про свободу». Це була книжечка від найпопулярніших українських авторів на той час, і ми з нею об’їздили увесь Схід України. І після того почалась Помаранчева Революція. Я думаю, що говорити про свободу завжди актуально, тим паче, що ми зараз маємо 50 років революції 1968 року і, звичайно, ми це будемо відзначати, і, звичайно, свобода є центральною темою», - розповіла президент Форуму видавців у Львові Олександра Коваль.

Також в межах 25 Форуму видавців відбудеться церемонія нагородження видавців 25 найкращих книжок «BFL Best Book Award», Міжнародний літературний фестиваль, який відвідають автори з 25 країн, Міжнародний бібліофорум, благодійна акція для людей похилого віку «Третій вік: задоволення від читання» та книжковий ярмарок. Загалом очікують участь у Форумі 250 видавництв з усіх областей України.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права побували на Форумі видавців Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права побували на Форумі видавців Опубліковано: Вівторок, 01 жовтня 2019 Щорічно у Львові, який абсолютно справедливо вважається духовною та культурною столицею Західної України, зосереджується потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою меккою, яка дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для нашої молоді – Міжнародний книжковий...

Переглядів: 525 Коментарів: 0

Вища освіта

У межах Book Forum порушили питання захисту прав дитини У межах Book Forum порушили питання захисту прав дитини Опубліковано: Понеділок, 23 вересня 2019 На Львівщині відбулась панельна дискусія на тему: «Захист прав дитини: відшукування причетного». Захід відбувся в межах 26-ого Book Forum'у. Організатори – Благодійна організація «Львівська освітня фундація». Метою дискусії стало обговорення актуальних питань у сфері захисту прав дітей та напрацювання...

Переглядів: 392 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook