Період публікації:

від

до

Категорія:

Лекція-презентація з представниками Львівського обласного управління АТ «Ощадбанк» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 24 липня 2018 

min
max

Викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права за підтримки підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу та адміністрації коледжу для студентів випускних груп спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та студентів випускних груп інших спеціальностей закладу організували та провели лекцію-презентацію із представниками Львівського обласного управління АТ «Ощадбанк».

Адже АТ «Ощадбанк» – один із найбільших фінансових інститутів української держави, що має найрозгалуженішу мережу установ.

Під час лекції-презентації начальник відділу кадрового адміністрування Ірина Кміть та головний спеціаліст з навчання персоналу Ольга Томків Львівського обласного управління АТ «Ощадбанк» розповіли студентам про історію Ощадбанку, місію та основні принципи роботи, про складові Маніфесту банку, а також ознайомили студентів з основними банківськими продуктами. Працівники Львівського обласного управління банку наголосили, що банкір повинен володіти універсальними компетенціями, бути психологом і комунікабельною особистістю. АТ «Ощадбанк» надає унікальну можливість студентам та випускникам ЗВО почати працювати вже на старших курсах, пропонує офіційне працевлаштування, можливість удосконалення умінь і навичок, здобутих під час навчання, отримання практичного досвіду роботи та отримання інноваційних знань, проходження практики.

Студенти ознайомились корпоративним стилем банку, дізналися про принципово нові підходи в обслуговуванні клієнтів, зокрема про роботу хол-менеджера, запровадження електронної черги, термінали самообслуговування тощо.

Після завершення лекції студенти отримати відповіді на всі запитання. Лекція-презентація пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці. Під час заняття було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи.

«Результатом ефективної форми співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця та зустрічі з потенційними роботодавцями допомагають студентам поглибити знання та розширити кругозір знань про майбутню свою спеціальність, кваліфікаційні вимоги, відпрацьовує вправи з метою набуття в студента навичок професійного самовизначення, саморозвитку, самовдосконалення, бачити можливість практичного застосування отриманих теоретичних знань та проходження практики з думкою про майбутнє працевлаштування», - зауважив голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка.

«Такі зустрічі – черговий доказ того, що навчальний заклад піклується про майбутнє працевлаштування своїх студентів. Лише за рахунок тісної співпраці коледжу та роботодавців можна підготувати дійсно висококваліфікованих спеціалістів, які так необхідні нашій країні та регіону зокрема», - наголосила керівник підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу, Оксана Козак.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Лекція-презентація на тему: «Банківська система України: характеристика, сучасний стан, проблеми та тенденції розвитку» Лекція-презентація на тему: «Банківська система України: характеристика, сучасний стан, проблеми та тенденції розвитку» Опубліковано: Вівторок, 02 липня 2019 Забезпечення зайнятості випускників закладів вищої освіти є одним із пріоритетних завдань розвитку держави, адже саме вони є найактивнішою частиною працездатного населення. У рамках сприяння працевлаштуванню викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного...

Переглядів: 1830 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам-правникам Львівського кооперативного коледжу розповіли про державних виконавців Студентам-правникам Львівського кооперативного коледжу розповіли про державних виконавців Опубліковано: П`ятниця, 09 листопада 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для випускних груп ПВ-16, ПВн-15, ПВн-25 зустріч із начальником Управління державної виконавчої служби Юрієм Сало та начальником Личаківського відділу державної виконавчої служби м. Львова...

Переглядів: 433 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook