Період публікації:

від

до

Категорія:

На чемпіонаті України зі стрільби у пістолетній групі домінували вихованці ЛУФК

Опубліковано: Вівторок, 07 серпня 2018 

min
max

27 липня – 2 серпня 2018р. відразу в трьох містах – Києві, Львові і Чернігові – відбувся чемпіонат України з кульової стрільби.

Така ситуація склалася через пожежу на стрілецькому комплексі СКА у Львові, яка сталася 10 червня.

Пістолетна група вітчизняних стрільців змагалася у Львові у тирі «Динамо».

У стрільбі з пневматичного пістолета на 10м (вправа ПП-3) перемогу отримав студент ІІІ курсу Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов. У фінальній дуелі Павло (на фото) «перестріляв» свого сталого конкурента Олега Омельчука з Рівного 244,3:239,9.

У швидкісній стрільбі з пістолета на 25м (МП-8) чемпіоном України став ще один вихованець училища Іван Бідняк (вип.2003р.), який сьогодні представляє Дніпро. Срібна медаль дісталася Роману Бондаруку (вип.1992р.), Павло Коростильов у цій вправі посів 4 місце. Роман Бондарук реваншувався у стрільбі зі стандартного пістолета (МП-10). Павло Коростильов тут другий.

У командній першості збірна команда Львівської обл.-І, за яку виступали Коростильов, студент ІІ курсу Юрій Колесник та олімпійський чемпіон Олександр Петрів перемогла у вправах ПП-3, МП-8 і посіла ІІІ місце у МП-10. Збірна Львівщини-ІІ у складі Бондарука, Володимира Пастернака (вип.2008р.) та Сергія Банаха двічі друга у вправах МП-8; МП-10.

Серед жінок у вправі ПП-3 срібну і бронзову медалі вибороли вихованки училища Тетяна Селедцова (вип.2001р.) та Юлія Коростильова (вип.2004р.), 4 місце посіла Марта Бойчук (вип.2006р.). Перемогла Оксана Ковальчук з Рівного. Збірна Львівської обл.у складі Юлії Коростильової, Ольги Болонни (вип.2000р.) та Анастасії Бондарук (вип.2010р.) стала бронзовим призером у командній першості.

У стрільбі зі спортивного пістолета на 25м (МП-5) ІІІ місце посіла Анастасія Бондарук, Селедцова стала четвертою, Болонна – шостою. Юна восьмикласниця Яна Чучмарьова замкнула фінальну вісімку. У командних змаганнях Бондарук, Болонна і Коростильова на другому місці.

Завершувалися змагання пістолетників турніром змішаних команд. Перемогла вінницька пара Дарина Лебедєва і Олексій Денисюк, друге місце посіли кропивнічани Тетяна Селедцова і Олександр Зайцев (вип.2006р.), бронзові нагороди дісталися Павлу та Юлії Коростильовим.

Гвинтівочна частина чемпіонату України зі стрільби проходила у київському тирі «Схід».

У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м (вправа ГП-6) чемпіоном України став вихованець Львівського училища фізичної культури Олег Царьков (вип.2008р.) У фінальній дуелі Олег переміг донеччанина Юрія Сухорукова 249,5 на 248,2.

У стрільбі з малокаліберної гвинтівки у вправах МГ-6 і МГ-9 рівних не було Сергію Кулішу, причому у стрільбі лежачи (МГ-9) черкащанин показав абсолютний результат – 600 очків із 600 можливих. Олег Царьков у стрільбі з трьох положень (МГ-6) показав другий результат, а в МГ-9 – третій.

Студент ІІ курсу Святослав Гудзий в МГ-9 посів 5 місце. У командних змаганнях збірна команда Львівської обл. у складі Гудзого, третьокурсника Олега Замико та Олександра Галкіна (вип.2009р.) стала срібним призером в МГ-6 і бронзовим – в ГП-6.

У турнірі змішаних команд Олег Царьков, який сьогодні представляє Вінниччину, разом з Олесею Чайкою виборов срібні медалі. Львівський дует Олександр Галкін і Тетяна Галкіна (вип.2006р.) на 5 місці. Перемогли одесці Анна Ільїна і Кирило Козюк.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4850 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2149 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook