Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулися освітянські діалоги «Методологія та інноваційні підходи у викладанні основ економічних знань для старшокласників»

Опубліковано: Середа, 19 вересня 2018 

min
max

13 вересня Львівський обласний Будинок вчителя спільно з Львівським Національним університетом ім. І. Франка (економічний факультет) провів освітянські діалоги на тему: «Методологія та інноваційні підходи у викладанні основ економічних знань для старшокласників» вчителям предмету «Основи економіки» Львівщини.

Освітянські діалоги вели професор кафедри економіки підприємства Михасюк І.Р. та аспірант кафедри Говрі В.В.

Ринкова трансформація економіки України та її входження в світову економіку вимагає докорінної перебудови внутрішнього змісту викладання та підготовки фахівців. Основи економічних знань потрібні кожній людині, оскільки жити в суспільстві та бути відірваним від економічних процесів неможливо.

Хоч ким би Ви не були, Вас так чи інакше торкатимуться різноманітні економічні проблеми, пов`язані зі сферою людського життя, яку називають господарською діяльністю або економічною.

Серед освітян області постає питання методології викладання основ економічних знань, адже в загальноосвітніх школах предмет «Основи економіки» викладають не фахівці з економічною освітою, а вчителі-предметники. Методичні поради та представлення можливих інтерактивних уроків надали педагогам можливість розширити свої теоретичні засади у викладанні даного предмета. Було надано практичні цікаві ділові ігри, які можуть бути розв`язані старшокласниками, використовуючи приклади з їх повсякденного життя.

У ході освітянських діалогів учителям було роздано методичні матеріали, програми та надано бібліографічну довідку підручників з основ економічних знань в системі інтернет бібліотеки.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському обласному Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги У Львівському обласному Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги Опубліковано: Вівторок, 25 вересня 2018 20 вересня у Львівському обласному Будинку вчителя відбулися освітянські діалоги на тему: «Методика організації інтерактивних уроків суспільствознавчих дисциплін для розвитку історичних уявлень на прикладі відеоряду. Презентація інтерактивного уроку вчителя-методиста Васільєвої А.В.». Освітянські...

Переглядів: 240 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

До Дня Соборності України у Будинку вчителі відкрито тематичну виставку До Дня Соборності України у Будинку вчителі відкрито тематичну виставку Опубліковано: П`ятниця, 18 січня 2019 До Дня Соборності України у Львівському обласному Будинку вчителя відкрито тематичну виставку «Українські педагоги у формуванні ідеї Соборності України», присвячену педагогам, які впродовж століть виховували в українців свідомість, що Галичина, Наддніпрянська Україна, Слобожанщина, південні регіони –...

Переглядів: 1537 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook