Період публікації:

від

до

Категорія:

Для студентів Львівського кооперативного коледжу провели відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху»

Опубліковано: Середа, 03 жовтня 2018 

min
max

Нещодавно викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка провів у групі Фн-Оц-17 відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» на тему: «Мотивація навчання студентів».

До проведення заняття були залучені практичні фахівці Львівського обласного управління АТ «Ощадбанк»: регіональний бізнес-тренер Томків О., начальник відділу роздрібного бізнесу Адамик М., головний спеціаліст Лярнатович М., менеджер з обслуговування клієнтів Дмитрах О., тренер з навчання молодих спеціалістів Александрович Н.

Метою практичного заняття було формування у студентів системи знань щодо сутності й організації професійної підготовки фахівців у сфері фінансів, банківської справи та страхування з урахуванням світових освітніх тенденцій, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії, ознайомлення з фінансово-кредитною установою та з обраною спеціальністю.

Студенти активно брали участь в обговоренні теми, наводили приклади з життя, мали змогу не лише послухати інформацію про особливості банківської діяльності та вимоги до співробітників від майбутніх роботодавців, але й отримати практичні навики роботи на робочих місцях.

Такі заняття дають змогу викладачам покращити рівень засвоєння теоретичного навчального матеріалу, формувати практичні вміння та навички майбутньої професійної діяльності і, у свою чергу, роблять заняття цікавими та змістовними.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Навчальна практика у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр К» Навчальна практика у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр К» Опубліковано: Середа, 02 січня 2019 З метою забезпечення якісної підготовки сучасного молодшого спеціаліста Львівський кооперативний коледж економіки і права має укладені договори з діючими сучасними торговельними підприємствами регіону, які є базами практики для студентів. Слід зазначити, що разом із дипломом молодшого спеціаліста про...

Переглядів: 1296 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Демо-лекція «Облік і аналіз кредитних операцій банку» на базі АБ «Укргазбанк» (фото) Демо-лекція «Облік і аналіз кредитних операцій банку» на базі АБ «Укргазбанк» (фото) Опубліковано: Четвер, 26 липня 2018 Викладачем циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, Львівського кооперативного коледжу економіки і права Оксаною Ферою була організована та проведена демо-лекція з дисципліни «Облік і аналіз в комерційних банках» на тему: «Облік і аналіз кредитних операцій банку» на базі АБ «Укргазбанк»...

Переглядів: 685 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook