Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а.

Опубліковано: Вівторок, 09 жовтня 2018 

min
max

Викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, що відбулось на базі Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій.

Лілія Литвин, заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ привітала учасників методоб’єднання, охарактеризувала діяльність коледжу, поділилася досвідом та здобутками навчального закладу. Перед присутніми виступили: Галина Гарасим, методист філії Національного університету харчових технологій у м. Львові, Зоряна Кінаш, завідувач торговельно-економічним відділенням, Марія Коляса, голова циклової комісії спецдисциплін.

Голова методичного об’єднання економічних дисциплін Олександра Кондратович ознайомила присутніх із завданнями та окреслила перспективи роботи методоб’єднання на навчальний рік з урахуванням змін, що постійно відбуваються в освітній галузі, з питаннями, які були розглянуті на серпневій нараді педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Наголосила на важливості впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів та привітала присутніх з нагоди Дня працівників освіти.

Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного, та заслухані доповіді на актуальні теми, а саме: «Обмін досвідом організації самостійної роботи студентів», «З досвіду проведення тижня циклових комісій», «Ознайомлення з навчально-методичним забезпеченням Львівським коледжем м’ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій» тощо.

Виступили представники ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області: Ю. Баран, І. Вербовська, О. Любчак, Г. Хом′як, С. Косовський, А. Саксон та інші, які поділилися досвідом роботи з колегами, підготували презентації та демонстраційні матеріали.

Активно обговорювали питання якості та результативності навчання, професійної підготовки студентів у сучасних умовах. Особливу увагу членів методичного об’єднання було зосереджено на посиленні практичної спрямованості навчання та впровадженні сучасних інформаційних технологій у навчальний процес, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем.

Учасники засідання високо оцінили рівень проведення заходу та щиро вдячні за плідну співпрацю: адміністрації, торговельно-економічному відділенню, викладацькому складу циклової комісії спецдисциплін торговельно-економічного напряму Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 706 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook