Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права ознайомилися з діяльністю туристичної фірми «Океан тур» (фото)

Опубліковано: Середа, 28 березня 2018 

min
max

Важливою складовою підготовки фахівців є здобуття практичних вмінь і навичок. З цією метою викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського кооперативного коледжу економіки і права Марія Василишин організувала та провела практичне заняття з елементами дуальної освіти для студентів ГРСн-16 на базі туристичної фірми «Океан тур».

Практика має велике значення для формування фахівця. Вона дає змогу оволодіти необхідними знаннями щодо сучасного стану галузі в країні та регіоні, уміннями і навичками прийняття професійних рішень у майбутній професійній діяльності, виявити та розвити організаторські, управлінські здібності практиканта.

Метою заняття було проаналізувати туристичні потоки в Україну та з України, виявити особливості в‘їзного та виїзного туризму в країні.

В офісі туристичної фірми «Океан тур» студентів коледжу ознайомили з історією створення та сьогоденням туроператора, перспективами його розвитку, цінностями і принципами, особливостями співпраці з туристичними агентствами, якістю туристичних продуктів, досягненнями, а також конкурентними перевагами. Туристична фірма «Океан тур» працює на туристичному ринку вже багато років, обслуговуючи щороку тисячі туристів і пропонуючи чимале різноманіття турів у різні куточки світу. Як розповіли студентам представники турфірми, індустрія гостинності сьогодні потребує кваліфікованих кадрів зі знаннями кількох мов, володінням інтернет-маркетингом, комунікаційними здібностями, бажанням працювати на результат. Професія – перспективна та затребувана на ринку праці. Окрім того, заступник директора Андрій Орищич детально розповів про перспективи працевлаштування у туристичній фірмі «Океан тур».

Студенти групи ГРСн-16 проаналізували структуру туристичних потоків в Україні, охарактеризували внутрішній туризм, навчилися користуватися сайтом Державної служби статистики України тощо. Заняття досягнуло поставленої мети і пройшло на належному рівні.

По закінченню навчальної екскурсії майбутні фахівці індустрії гостинності отримали цікаві та корисні подарунки, інформаційні буклети, пізнавальні журнали з найпопулярнішими напрямками курортів світу та новинками в туристичній галузі. Студентам було цікаво детально дізнатися про роботу турфірми.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти вдячні керівництву туристичної фірми «Океан тур» за цікаву та змістовну екскурсію, чудово проведений час, створений позитивний настрій, а також відкритість до співпраці.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв’язках з громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу відвідали Форум індустрії туризму та гостинності Викладачі Львівського кооперативного коледжу відвідали Форум індустрії туризму та гостинності Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського кооперативного коледжу економіки і права Надія Ділай та Марія Василишин відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який ініційований Болгарськими університетами. Проведення форуму...

Переглядів: 610 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Підготовка кадрів з елементами дуальної форми навчання впроваджується у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Підготовка кадрів з елементами дуальної форми навчання впроваджується у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 У сьогочасному комп’ютеризованому світі суспільство хоче бачити кваліфікованих робітників, що є конкурентоспроможними на ринку праці, креативні, здатні до самореалізації та швидкого реагування, можуть брати активну участь у соціально-економічних і культурних процесах регіону та країни загалом. Нещодавно...

Переглядів: 581 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook