Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття у «Приватбанку»

Опубліковано: П`ятниця, 02 листопада 2018 

min
max

Згідно плану роботи циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права, впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів, викладачі Оксана Фера та Михайло Голубка провели виїзне бінарне практичне відкрите заняття з тем: «Облік кредитних операцій (оформлення документів на видачу та погашення різних видів кредиту, розрахунок та відображення в обліку резервів під кредитні ризики)»; «Кредитування підприємств (визначення потреби в кредитах, розрахунок банківських відсотків за користування кредитами, вирішення ситуацій із кредитування підприємств тощо)» у групі Фн-Оц-16 на базі Міського відділення «Сихівське» ПАТ КБ «Приватбанк».

Подання матеріалу було систематичним, доступним для сприйняття студентами. Відчувався постійний взаємозв’язок з аудиторією. Студенти брали активну участь в обговоренні тем, наводили приклади з життя.

До проведення заняття був запрошений директор відділення Володимир Моздзерович, який розповів студентам про історію фінансової установи, про «ПАТ КБ «Приватбанк», який є найбільшим українським універсальним комерційним банком, що здійснює свою діяльність на основі ліцензії Національного Банку України, орієнтований на обслуговування приватних осіб і корпоративних клієнтів всіх форм власності. ПриватБанк – найбільший за розмірами активів український банк і лідер роздрібного банківського ринку України, володіє другою за чисельністю мережею відділень та найбільшою мережею банкоматів і терміналів серед банків України, є найбільшим емітентом і еквайєром платіжних карток в Україні.

Керівник відділення ознайомив студентів зі змістом, характером, сферою та перспективами майбутньої професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності у фінансово-економічній установі, з видами банківських операцій, з основними банківськими продуктами, особливостями діяльності банку, провів тренінг по роботі з терміналами та банкоматами, розповів про основні правила фінансової поведінки та шляхи захисту від шахрайства з платіжними картками, а також про зміни в стратегії фінансової установи, нові стандарти якості банківських продуктів та обслуговування клієнтів, перспективи функціонування державної фінансової установи у майбутньому. Проведено було екскурсію установою, щоб наглядно побачити робочі місця фахівця, отримати інформацію від практичних працівників, які були залучені до проведення заняття.

На завершенні заняття викладачі підвели підсумки проведеної роботи по темі, яка вивчалася.

У процесі обговорення відкритого заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих ситуацій та технічних засобів навчання. Такі заняття дають змогу викладачам значно покращити рівень засвоєння теоретичного навчального матеріалу, формувати практичні вміння та навички, роблять навчальний процес цікавими, а студентів спонукають до творчої праці. Заняття з практичними фахівцями надихнула студентів на сумлінне навчання і самовдосконалення.

Щиро вдячні керівництву, працівникам Міського відділення «Сихівське» ПАТ КБ «Приватбанк» за нові практичні знання, отримані від фахівців, та надану можливість проведення змістовного та цікавого практичного заняття у фінансовій установі, що дозволило наглядно ознайомити студентів з практичними навиками.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1211 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 914 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook