Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар-практикум “Підвищення професійної компетентності педагога-позашкільника” (до 100-річчя позашкільної освіти в Україні)

Опубліковано: П`ятниця, 02 листопада 2018 

min
max

10 жовтня 2018 року в Кам’янка-Бузькому районному Центрі творчості дітей та юнацтва пройшов обласний зональний семінар-практикум на тему “Підвищення професійної компетентності педагога-позашкільника”, присвячений 100-річчю позашкільної освіти в Україні.

         Організатори заходу -  КЗ ЛОР “Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти”,  Кам’янка-Бузький районний Центр творчості дітей та юнацтва.

         У роботі семінару взяли участь Світлана Пітко, методист координаційно-методичної діяльності ЛОІППО, Зоряна Сікорська,  директор Кам’янка-Бузького ЦТДЮ, Василь Івашків, директор комунального закладу «Публічна бібліотека» Кам’янка-Бузької міської ради,    Людмила Осіпчук, методист та молоді педагоги Зоряна Литвин та Василина Зінчук Кам’янка-Бузького  ЦТДЮ.

         Серед учасників семінару була методист КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» Дендюк Наталія Іванівна, яка виступила перед присутніми з доповіддю  «Підвищення екологічної культури педагога-позашкільника» та провела фрагмент тренінгу «За життя без сміття».

         Учасники семінару-практикуму  обговорили  питання  діяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти і перспективи їх  розвитку, поділилися  досвідом роботи.

На згадку кожен учасник заходу отримав виріб, створений руками вихованців Кам’янка-Бузького ЦТДЮ.

Дякуємо педагогічному  колективу Кам’янка-Бузького ЦТДЮ за нові знання і гостинність.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Літня «Толока позашкільників» Літня «Толока позашкільників» Опубліковано: Понеділок, 01 липня 2019 В червні в Одесі відбулась літня «Толока позашкільників». У заході  взяло участь понад 60 умотивованих освітян із 18 областей України, серед них і керівник гуртків КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» О.В. Келембет. Олександра Володимирівна для учасників «Толоки» провела, на думку педагогів заходу, сучасний, творчий, корисний,...

Переглядів: 1341 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Всеукраїнський семінар-практикум для заступників директорів закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму Всеукраїнський семінар-практикум для заступників директорів закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 З 15 до 17 травня 2019 року у Львівській області проводився Всеукраїнський семінар-практикум для заступників директорів закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму за темою: «Формування ключових компетентностей у вихованців творчих учнівських об’єднань закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного...

Переглядів: 422 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook