Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася нарада щодо проведення щорічної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Опубліковано: Середа, 07 листопада 2018 

min
max

Сьогодні, 7 листопада, в актовому залі департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбулася установча нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійно-технічної освіти щодо проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

З вітальним словом до присутніх звернулася начальник управління департаменту Галина Яворовська. «У грі беруть участь учні старших класів закладів загальної середньої освіти. Львівська область вже декілька років поспіль посідає призові місця на всеукраїнському рівні. Цього року ми долучаємо до участі учнів закладів професійно-технічної освіти і студентів вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.», - поінформувала Галина Володимирівна.

У свою чергу, директор КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» Михайло Набитович зазначив, що Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та молоді, важливим засобом громадянської освіти, формування національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів та індикаторів ефективності Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580.

Метою гри «Сокіл» («Джура») є виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями на навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

Мета гри реалізовується шляхом створення та розвитку національно-патріотичних осередків самовиховання дітей та молоді у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, громадських об’єднаннях і молодіжних центрах у тісній співпраці з громадськістю, зокрема студентським та учнівським самоврядуванням.

Під час наради заступники директорів з навчально-виховної роботи ЗПТО мали можливість переглянути короткометражний фільм про обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2017, а також обговорити шляхи проведення гри серед учнів закладів професійно-технічної освіти і студентів вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.

Немає коментарів

Схожі статті:

Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 17 жовтня у департаменті освіти і науки ЛОДА відбулась нарада для заступників директорів з НВР закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Львівщини щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Присутніми були представники від...

Переглядів: 1327 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На Львівщині відбулося закриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») На Львівщині відбулося закриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 15 червня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося урочисте закриття ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). За результатами змагань, переможцями цьогорічної...

Переглядів: 1339 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook