Період публікації:

від

до

Категорія:

Практичне заняття «Вивчення асортименту та споживчих властивостей господарських товарів»

Опубліковано: П`ятниця, 09 листопада 2018 

min
max

Співпраця Львівського кооперативного коледжу економіки і права з мережею гіпермаркетів ТОВ «Епіцентр К» у проведенні практичних занять на підприємстві допомагає студентам краще засвоїти матеріал, отриманий на лекціях, сприяє підготовці молодих висококваліфікованих кадрів для торговельної галузі, залученню фахівців до розроблення нормативно-правової бази, що регулює розвиток сфери торгівлі, послуг, організації спільних досліджень з вирішення актуальних проблем у галузі торговельного підприємництва, інформаційному обміну, підвищенню кваліфікації, стажуванню фахівців, а також організації та забезпеченню проходження виробничої практики та працевлаштуванню студентів.

Нещодавно викладачем циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Тетяною Хомою для студентів спеціальності було проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Товарознавство» на тему: «Вивчення асортименту та споживчих властивостей господарських товарів» в гіпермаркеті «Епіцентр-К».

Мета заняття – розглянути питання асортименту і показників якості товарів, які формують споживні властивості, на прикладі сучасного підприємства.

Під час заняття студенти мали змогу спостерігати, систематизувати, аналізувати, ознайомитись з роботою усіх відділів гіпермаркету, набули практичні вміння та навички з організації приймання товарів за кількістю і якістю, підготовки товарів до продажу, розміщення і викладки товарів, продажу товарів, основними чинниками, які впливають на формування асортименту і споживчих властивостей господарських товарів.

Студенти мали чудову нагоду наочно ознайомитися з особливостями роботи гіпермаркету «Епіцентр-К», діяльність якого спрямовано на розвиток економіки як регіону, так і держави загалом, працевлаштування молодих фахівців.

Представник ТОВ «Епіцентр К» розповіла про історію заснування компанії, про розвиток, діяльність, структуру і організацію роботи гіпермаркету.

Проведене заняття дало змогу студентам ознайомитися з широким і різноманітним асортиментом господарських товарів як вітчизняних, так і зарубіжних виробників.

Подібні заходи сприяють появі у студентів більш чіткого уявлення про свої здібності та майбутню професію, що, в свою чергу, надає їм можливість краще зорієнтуватися при виборі напряму трудової діяльності та плануванні професійної кар`єри.

Викладач та студенти щиро вдячні керівництву та працівникам гіпермаркету «Епіцентр К» за підтримку в організації та проведенні практичного заняття на підприємстві.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1211 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 914 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook