Період публікації:

від

до

Категорія:

Олег Синютка проінспектував будівництво дитячої турбази Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму

Опубліковано: Четвер, 29 листопада 2018 

min
max

Сьогодні, 29 листопада, відбулась виїзна нарада щодо стану незавершеного будівництва дитячої турбази Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вулиці Івана Франка за участю голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

Зазначимо, що за результатами тендерної процедури роботи здійснює підрядна організація ТзОВ «Градобуд-Престиж», яка стала переможцем.

Так, роботи здійснюються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Відтак, укладений договір на загальну суму 8 050,00 тис. грн.

Підрядник влаштує систему опалення із даховою котельнею, систему водопостачання та водовідведення, систему електропостачання, газопостачання. Також має пофарбувати стіни у житлових номерах, влаштувати у них санвузли, встелити підлоги ламінатом і плиткою. Окрім того, проводитимуть систему забезпечення пожежної безпеки та зовнішнє освітлення, впорядкування території довкола будинку із озелененням.

На першому поверсі будинку розташований хол зі сходовою кліткою, житловими номерами для дітей з інвалідністю та приміщення харчоблоку.

На другому та мансардному ж поверхах розташують відпочинкові номери з санвузлами.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському обласному центрі краєзнавства завершуються будівельні роботи У Львівському обласному центрі краєзнавства завершуються будівельні роботи Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 До кінця року у Центрі краєзнавства екскурсій і туризму учнівської молоді планують завершити ремонті роботи, аби діти з усіх міст України мали змогу приїхати до Львові в межах своїх навчальних програм. Із ходом завершення будівництва та облаштуванням благоустрою ознайомився сьогодні, 23 жовтня, заступник...

Переглядів: 469 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Цьогоріч завершать будівництво школи у селі Викоти Цьогоріч завершать будівництво школи у селі Викоти Опубліковано: Середа, 08 квітня 2020 У рамках національного проєкту «Велике будівництво» у 2020 році на Львівщині планують завершити добудову школи та реконструкцію системи опалення Викотівської СЗШ І-ІІІ ст. в Самбірському районі Львівської області. У Викотівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів навчається 219 учнів, працює 9...

Переглядів: 5313 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook