Період публікації:

від

до

Категорія:

До Дня Збройних сил України

Опубліковано: Четвер, 06 грудня 2018 

min
max

Сьогодні 5 грудня класна година у Воле-Блажівській СЗШ І ступеня присвячена Дню народження Збройних Сил України. 27 років тому, а саме 6 грудня 1991 року Верховна рада України прийняла закон «Про оборону України» та «Про Збройні Сили України». Тому саме ця дата увійшла в історію сучасної Української Держави, як День Збройних Сил України.

Це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Проте День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких, наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

6 грудня — свято усіх чоловіків та хлопчиків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, цих турботливих лицарів, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства.

Учні дізнались історію виникнення цього свята, розгадували загадки, описували :  яким має бути солдат, дізнались про героїв, виконали пісню "Ти не бійся мама", дівчатка привітали наших хлопчиків зі святом. І на завершення провели акцію "Свічка Захисника".

Любі захисники Вітчизни, дорогі наші хлопці! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Ми бажаємо вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховна година Виховна година Опубліковано: Четвер, 06 грудня 2018 4 грудня відзначають величне свято - Введення в храм Пресвятої Богородиці. Це день першої коляди. З приходом цього свята ми вже з вами можемо колядувати. Це свято має багато похідних назв: Видіння, Третя Пречиста. До цього дня потрібно завершити всі сільськогосподарські роботи. Дуже великим гріхом...

Переглядів: 514 Коментарів: 0

Відділи освіти

12 тиждень НУШ - тиждень води 12 тиждень НУШ - тиждень води Опубліковано: Четвер, 06 грудня 2018 Вода-унікальна речовина, тому учні 1 класу Воле-Блажівської СЗШ І ступеня під керівництвом Надії Михайлівни Пуньків здійснили подорож з Краплинкою.      Малята поглиблювати знання про одну з найпоширеніших речовин у природі — воду, про різні стани води, формували уявлення про роль та цінність води для...

Переглядів: 662 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook