Період публікації:

від

до

Категорія:

Проект «Професійний розвиток педагогічних працівників»

Опубліковано: П`ятниця, 07 грудня 2018 

min
max

Завершується річний цикл плідної, творчої роботи у 9 опорних школах області, які реалізують проект «Професійний розвиток педагогічних працівників».

У ці дні проходять захисти творчих робіт слухачів курсів, які організовано на базі опорних закладів освіти: Жидачівської №2, Рава-Руської №1, Бібрської, Рудківської, Сокальської №4, Івано-Франківської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Сколівської академічної гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка», Сасівського та Баранівецького НВК. Педагогічні фестивалі, форуми, калейдоскопи, круглі столи, захист творчих моделей та ідей проводять тренери зі своїми слухачами. Вчителі демонструють цікаві майстер-класи, нові знання, вміння, навички, компетентності, креативне мислення, інноваційні підходи з громадянської, екологічної, здоров’язберігаючої та підприємницької компетентностей. Реалізуючи наскрізні змістові лінії, застосовують розмаїття інтерактивних технологій, методів, форм, ідей: робота в групах, моделювання, проектування, ігровий метод, дослідницька і пошукова робота, відеоуроки, змішане навчання, макетування, екскурсії, інтегровані уроки, вікторини, кейс-метод, мозковий штурм, фітнес-технології – і це далеко не повний перелік новацій вчителів опорних шкіл.

У творчій, цікавій, натхненній, дружній, довірливій атмосфері захищають свої проекти вчителі цих шкіл. У педагогічних колективах панує дух взаєморозуміння і продуктивної співпраці. З напрацьованих моделей готують багатоаспектні і багатогранні виставки.

Творчості, наснаги, задоволення від результатів своєї роботи, Вам шановні педагоги.

 

Ірина Сислюк, куратор навчання

Немає коментарів

Схожі статті:

Розпочався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти Розпочався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти Опубліковано: Вівторок, 31 липня 2018 Оголошено конкурс для участі у тренінгу з підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти. За його результатами заплановано відбір, підготовка і сертифікація 40 тренерів для їх подальшого залучення у формування і розвиток мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні. Для...

Переглядів: 441 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook