Період публікації:

від

до

Категорія:

Практичне заняття-екскурсія «Організація рекламної роботи в діючому магазині»

Опубліковано: П`ятниця, 14 грудня 2018 

min
max

Одним із пріоритетних завдань для Львівського кооперативного коледжу економіки і права є проведення практичних занять в установах та підприємствах, що допомагає студентам краще засвоїти матеріал. Викладачем циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Наталією Зубко було проведенно відкрите практичне заняття-екскурсію для студентів групи ПТ-2 заочного відділення спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему: «Організація рекламної роботи в діючому магазині» з навчальної дисципліни «Торговельна реклама» на базі начального центру, який діє при мережі магазинів «Рукавичка» ТОВ Торговельно-виробничої компанії «Львівхолод».

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмету. Протягом заняття викладач дотримувалась рекомендованої структури та принципів навчання, доступно донесла до студентів доцільність вивчення даної теми та ознайомила з основними питаннями, котрі слід розглянути, щоб отримати вичерпні знання.

На практичному занятті для активізації процесу навчання викладач використовувала програму QR Code Reader, за допомогою якої студенти змогли перевірити правильну відповідь (попередньо зашифровану QR generators) на тестові завдання.

До проведення заняття були запрошені практичні працівники – керуючий магазином «Рукавичка» Світлана Левчук та фахівець з реклами мережі «Рукавичка» Ірина Тимчишин, які ознайомили студентів із засобами зовнішньої та внутрішньо-магазинної реклами, із видами реклами та рекламними заходами, що проводяться в магазині тощо. Також студентів ознайомили з роботою магазину, кожного відділу та особливостями планування торгівельного залу, розповіли про історію створення та розвиток підприємства, діяльність його на сучасному етапі й подальші перспективи, кар’єрні можливості компанії, умови роботи тощо.

Подання матеріалу було систематичним, доступним для сприйняття студентами. Відчувався постійний взаємозв’язок з аудиторією. Студенти брали активну участь в обговоренні тем, наводили приклади з життя.

Слід відзначити, як найголовнішу, особливість проведеного заняття, її професійно-практичну, тобто компетентнісну основу змісту. Воно повністю побудоване у відповідності до вимог, які ставить сучасна вища освіта до викладача. Основні положення обґрунтовувалися, обговорювалися.

У процесі обговорення заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих, практичних ситуацій, наголошено, що для студентів заочного відділення такий захід проводиться вперше.

Викладач та студенти заочного відділення щиро вдячні керівництву та фахівцю з реклами мережі «Рукавичка» за надану можливість проведення змістовного та цікавого відкритого практичного заняття, за нові практичні знання.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1211 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 914 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook