Період публікації:

від

до

Категорія:

Коротко про те, як школярі ліцею №38 прийняли мобільну наукову лабораторію

Опубліковано: Понеділок, 28 січня 2019 

min
max

Відео про те, як школярі ліцею №38 прийняли мобільну наукову лабораторію.

 

«Коли я вперше побачила ці прилади, то було таке враження, що я наче в якійсь справжній лабораторії. Здається, що тут щось таке робиться, схоже на магію. Найбільше мені сподобався прилад «Отвір у воді», - розповіла учениця 2-А класу Юлія Яциків.

«Я думаю, що кожен з тих експонатів є по своєму важливим. Тому що, будь-які знання, які зараз ми отримуємо – в майбутньому нам пригодяться. Особливо це відноситься до фізики, бо ця наука є складною, а мобільна лабораторія допомагає в ній краще розібратися», - стверджує учень 6-А класу Маркіян Макович.

«Коли я побачила цю лабораторію, мені стало дуже цікаво подивитися, попробувати, навчитись чогось нового, все перевірити. Найбільше мене зацікавили окуляри, які змінюють зір, бо це круто ходити, не знаючи чи правильно йдеш. Адже ти нічого не бачиш і водночас тобі все видно», - поділилася з нами враженнями учениця 6-В класу Софія Бала.

«Коли я прийшов до школи і побачив лабораторію, то дуже здивувався. А коли мені розповідали про дію кожного приладу, то я зрозумів, що вивчати фізику буде дуже цікаво. У цій лабораторії дуже круто!», - поділився учень 2-А класу Ярема Ганчо.

«Найбільше мені сподобався експонат за допомогою якого можна слухати кістками. Бо це дуже цікаве явище», - розказала учениця 6-В класу Анастасія Сьвір.

«Для мене досить цікавим є прилад перевернутої лінзи – це як п’яний велосипед, рухаєшся, в одну сторону, а бачиш, що ніби в другу. Розгадавши цей прилад, потрібно рухатись згідно із такою закономірністю. Також експонат «Вентилятор Бернуллі» мене зацікавив, тому що в нього дуже цікави принцип. Він подібний до принципу в аеродинамічній трубі, коли люди літають. От ніби є така труба і люди відчувають ефект коли вони літають. Такий самий принцип тут, коли хвилі повітря рухаються по колу, по спіралі вверх і знов втікають в даний м’ячик і він ніби літає, і зависає в повітрі. Це дуже цікавий ефект», - розповів нам учень 11 класу Юрій Сосновський.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж". Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж". Опубліковано: Вівторок, 29 січня 2019 У Львові Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж". Там школярі знали, що лабораторія вирушила у подорож, а тому чекали на неї. Наприклад, учні 10-их класів спробували разом із вчителями фізики готуватись до проведення уроків. Вони самостійно шукали цікавинки щодо кожного експонату,...

Переглядів: 615 Коментарів: 0

Відділи освіти

Незабаром розпочнуться міські інтернет-олімпіади 2019  Незабаром розпочнуться міські інтернет-олімпіади 2019  Опубліковано: Понеділок, 28 січня 2019 Дорогі школярі, поспішайте реєструватись Вже зовсім скоро розпочнуться міські інтернет-олімпіади з предметів: біологія, англійська мова, українська мова, історія, фізика, інформаційні технології, хімія та математика. 2 лютого відбудеться перша інтернет-олімпіада «IT Challenge» з предмету Інформаційні...

Переглядів: 553 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook