Період публікації:

від

до

Категорія:

Борці ЛУФК головні трофеї Відкритого кубка Львова залишили у Львові

Опубліковано: Понеділок, 11 березня 2019 

min
max

У легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України 23-24 лютого 2019р. відбувся Відкритий кубок Львова з вільної боротьби серед хлопців і дівчат віком до 17 років.

Початково цей турнір задумувався як змагання серед спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю, тому до Львова з’їхались команди Олімпійського коледжу ім.І.Піддубного м.Києва, всіх училищ фізичної культури та олімпійського резерву, які культивують цей вид спорту, а також гості з-за кордону: Шяуляйської спортивної гімназії (Литва), Кишинівського спортліцею (Молдова), кадетська збірна Румунії, а також єдина борчиня зі Швеції.

Найцікавішими на турнірі виявилися командні поєдинки, які проводилися другого дня за принципом «стінка на стінку».

Приємно, що і в змаганнях дівчат, і в сутичках хлопців найсильнішими виявилися команди Львівського училища фізичної культури, тож головні трофеї змагань залишились у Львові. Дівчата ЛУФК послідовно перемогли своїх візаві з Броварського УФК 6:4, збірної Донецького УОР та Харківського УФК №1, Шяуляйської гімназії та у фіналі кадетську збірну Румунії – усіх з одинаковим рахунком 8:2.

Перед хлопцями не встояли колективи Олімпійського коледжу 6:4, Донецького УОР 9:1 та у фіналі – команда Кишинівського спортліцею 7:3.

Тож, трійка призерів на турнірі виглядає так:

  • хлопці:

І УФК м.Львів, ІІ спортліцей м.Кишинів, ІІІ Олімпійський коледж м.Київ

  • дівчата:

І УФК Львів, ІІ зб.Румунії, ІІІ УКФ м.Бровари

А першого дня призові місця посіли:

серед дівчат:

І місце – Олександра Шеховцова (7 кл.), Марія Орлевич (9 кл.), Манола Скобельська, Кароліна Повк (10 кл.), Марія Томищ (11 кл.)

ІІ місце – Діана Лаць (9 кл.), Ольга Падошик, Анна Мельник (обидві 10 кл.), Дарина Мацола (11 кл.)

серед хлопців:

І місце – Юрій Вовк, Андрій Харковський (10 кл.), Андрій Чекмак (11 кл.)

ІІ місце – Валентин Григоришин (9 кл.)

ІІІ місце – Олександр Дідошак, Владислав Шупарський (10 кл.), Костянтин Климишин, Юрій Білик (11 кл.).

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4847 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 У м.Харкові 22-23 лютого 2020р. відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір пам’яті майстра спорту Ованеса Саакяна з вільної боротьби серед чоловіків. У ваговій категорії до 97кг бронзовим призером турніру став студент ІІ курсу Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Данило...

Переглядів: 1827 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook