Період публікації:

від

до

Категорія:

Лекція-екскурсія на тему: «Основні напрями регулювання ринку праці»

Опубліковано: Понеділок, 18 березня 2019 

min
max

Викладачем циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Наталією Кутною було проведено відкрите заняття – лекцію-екскурсію – з дисципліни «Чинники успішного працевлаштування за фахом» на тему: «Основні напрями регулювання ринку праці» для студентів групи ФН-16 спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Метою проведення даного заняття було розкриття законодавчо-нормативної бази в галузі працевлаштування випускників, основних напрямів регулювання зайнятості та умов праці.

Розпочалось заняття в комп’ютерній лабораторії Львівського міського центру зайнятості. Викладач дотримувалась рекомендованої структури заняття та принципів навчання, доступно донесла до студентів доцільність вивчення даної теми та ознайомила з основними питаннями, котрі слід розглянути, щоб отримати вичерпні знання. До проведення заняття була запрошена заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олександра Тарасюк, яка ознайомила студентів із законодавчо-нормативною базою в галузі працевлаштування; роботою і функціями державної служби зайнятості, розповіла про функції, які виконує державна служба зайнятості і про безпосередні її обов’язки щодо надання допомоги безробітним тощо.

Заняття було цікавим і пізнавальним, дало змогу студентам ознайомитися з основними напрямами регулювання ринку праці, порядком надання допомоги безробітному населенню. Студенти протягом заняття-екскурсії задавали різноманітні запитання, на які отримали ґрунтовні відповіді від провідного фахівця.

Була проведена екскурсія в Центр професійного навчання, який знаходиться на базі міського центру зайнятості, студенти побували в сучасних лабораторіях, де проводиться безпосереднє навчання і перепідготовка безробітного населення.

Студенти брали активну участь в обговоренні теми, наводили приклади з життя.

У процесі обговорення заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих, практичних ситуацій.

Викладачі циклової комісії та студенти висловлюють вдячність керівництву Львівського міського центру зайнятості, Олегу Рісному за сприяння та надання можливості проведення заняття студентам на базі центру зайнятості, а Олександрі Тарасюк – за участь у відкритому занятті та наданні практичних знань майбутнім фахівцям.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 706 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook