Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкрите практичне заняття з математики на тему: «Вектори і координати в просторі. Розв’язування задач»

Опубліковано: Четвер, 21 березня 2019 

min
max

Викладачем циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Оленою Маньків було проведено відкрите практичне заняття з математики на тему: «Вектори і координати в просторі. Розв’язування задач» у групі групі ІПЗ-18 (спеціальність «Інженерія програмного забезпечення»).

Мета заняття: узагальнити та систематизувати знання і вміння студентів з теми «Вектори та координати у просторі», перевірити рівень засвоєння знань студентів з теми, вміння користуватися вивченим матеріалом, розвивати навички застосування властивостей векторів при розв’язуванні різних математичних задач та типових задач із ЗНО, виховувати інтерес до предмету, вміння і потребу вчитися тощо.

Викладач проводила заняття за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмету. Подання матеріалу було систематичним, доступним для сприйняття студентами. Відчувався постійний взаємозв’язок з аудиторією. Студенти брали активну участь в обговоренні теми та розв’язуванні задач. З метою актуалізації опорних знань з основних питань теми та орієнтації студентів у навчальному матеріалі, викладачем було використано бліц-опитування.

На занятті була створена доброзичлива атмосфера. На завершенні заняття викладач підвела підсумки проведеної роботи по темі, яка вивчалася.

Заняття було цікавим як студентам, так і присутнім. Аудиторія мала змогу ознайомитись з нестандартним підходом педагога до проведення заняття.

У процесі обговорення відкритого заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих ситуацій та технічних засобів навчання. Такі заняття дають змогу викладачу значно покращити рівень засвоєння теоретичного навчального матеріалу, формувати практичні вміння та навички, роблять навчальний процес цікавими, а студентів спонукають до творчої праці.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1206 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 909 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook