Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкрите заняття на тему: на тему: «Учасники виконавчого провадження. Загальні умови та порядок здійснення виконавчого провадження»

Опубліковано: Четвер, 28 березня 2019 

min
max

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Леся Федак спільно з керівником Личаківького відділу Державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції Ігорем Шурготом та заступником начальника з питань державної виконавчої служби – начальником Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області Юрієм Соло провели відкрите заняття із студентами заочного відділу коледжу спеціальності «Право» з дисципліни «Виконавче провадження» на тему: «Учасники виконавчого провадження. Загальні умови та порядок здійснення виконавчого провадження».

Мета заняття: ознайомлення з особливостями роботи державної виконавчої служби, її завданнями та функціями.

На занятті студенти ознайомитись із роботою установи, основними завданнями та функціями державної виконавчої служби, взнали як організовується, забезпечується та контролюється примусове виконання рішень, як здійснюється державний нагляд та контроль за додержанням законодавства про виконавче провадження тощо.

Окремо увагу було приділено проблемним аспектам діяльності державного виконавця, що виникають під час виконання рішень суду та інших органів державної влади та ознайомленню з організаційно-розпорядчими документами виконавчої служби, порядком оформлення виконавчих справ.

Заняття проводилось за чітко розробленим планом. Подання матеріалу було доступним для сприйняття студентами. Відчувався постійний взаємозв’язок з аудиторією. Студенти брали активну участь в обговоренні тем, наводили приклади з життя.

Слід відзначити професійно-практичну основу проведеного заняття. Воно повністю побудоване у відповідності до вимог, які ставить сучасна вища освіта до викладача. Основні положення обґрунтовувалися, обговорювалися.

У процесі обговорення заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих, практичних ситуацій.

Викладач та студенти заочного відділення щиро вдячні Ігору Шурготу та Юрію Соло за безпосередню участь та надану можливість проведення змістовного та цікавого практичного заняття, за отримані нові практичні знання.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Відкрите заняття з дисципліни «Організація і технологія торговельних процесів» Відкрите заняття з дисципліни «Організація і технологія торговельних процесів» Опубліковано: Субота, 11 травня 2019 Викладачем циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Оксаною Ванівською проведено відкрите заняття з дисципліни «Організація і технологія торговельних процесів» на тему: «Вивчення правил продажу продовольчих товарів» у групі...

Переглядів: 345 Коментарів: 0

Вища освіта

Відкрите заняття на тему: «Апеляційне та касаційне провадження» Відкрите заняття на тему: «Апеляційне та касаційне провадження» Опубліковано: Четвер, 21 березня 2019 Викладач циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Наталія Захарчук провела відкрите заняття з дисципліни «Судочинство в адміністративних судах» на тему: «Апеляційне та касаційне провадження» в групі ПВ(н)-27. До проведення заняття була запрошена секретар...

Переглядів: 414 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook