Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкрите інтегроване практичне заняття з дисциплін «Природничі науки» та «Екологія»

Опубліковано: Понеділок, 01 квітня 2019 

min
max

На сучасному етапі становлення освіти особливої значущості набуває потреба насичення навчально-виховного процесу сучасними психолого-педагогічними технологіями. Розвиток закладів освіти інноваційного типу зумовлюють пошук нових організаційних форм навчання і виховання, потребує розробки нової стратегії і тактики викладання, оновлення змісту навчально-виховного процесу.

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Люмила Плугіна та Олександра Андрушко провели відкрите інтегроване практичне заняття з дисциплін «Природничі науки» та «Екологія» в групах ПВ(н)-28 та ІПЗ-18.

Мета заняття: систематизація та узагальнення знань з дисциплін, які необхідні для вирішення екологічних проблем, пов’язаних із впливом органічних речовин на людину та довкілля.

На занятті студенти працювали в групах: екологи, біологи, хіміки.

Під час проведення заняття студенти проводили захист наукових проектів, виступали з доповідями і презентаціями, вирішували проблемні завдання, а також виконували інтерактивні вправи «Займи позицію», «Продовжити речення».

Особливої уваги заслуговує науково-пошукова робота студентів Марії та Зоряни Палюх у вигляді презентацій щодо екологічного стану регіону та висвітлені сучасні екологічні проблеми Яворівщини (Львівська область).

Студенти наводили свої судження щодо заходів зменшення впливу миючих засобів на людину та довкілля з метою подолання екологічної загрози.

Студенти брали активну участь в обговоренні тем, наводили приклади з життя, вносили пропозиції щодо заходів із зменшення впливу миючих засобів на людину та довкілля з метою подолання екологічної загрози.

Слід відзначити професійно-практичну основу проведеного заняття. Воно побудоване у відповідності до вимог, які ставить сучасна вища освіта до викладача.

У процесі обговорення заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих, практичних ситуацій.

Викладачі використовували засоби мультимедійної подачі навчального матеріалу, що значно підвищило рівень комунікації.

Уміння налагоджувати контакт з аудиторією, навички зацікавлення студентів та утримання їхньої уваги дали змогу викладачам провести заняття на високому науково-методичному рівні.

Присутні на відкритому занятті відзначили професійність підходу, наукову обізнаність та високий рівень методичної підготовки викладачів Людмили Плугіної та Олександри Андрушко.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1207 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 910 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook