Період публікації:

від

до

Категорія:

Практичне заняття на тему: «Розпізнавання видів і різновидів смакових товарів»

Опубліковано: Середа, 03 квітня 2019 

min
max

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Плугіна провела практичне заняття для студентів групи ПМн-17 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з навчальної дисципліни «Товарознавство» на тему: «Розпізнавання видів і різновидів смакових товарів» на базі Львівської пивоварні.

Основна мета практичного заняття – закріплення теоретичних знань студентів з теми, ознайомити студентів із процесом пивоваріння, показати на практиці співпрацю українського підприємства із закордонними партнерами, охарактеризувати властивості товару, які впливають на вибір споживачів, спонукати до пізнавальної, наукової, творчої діяльності, розвивати самостійність та творче мислення.

До заняття була запрошена провідний спеціаліст з персоналу Оксана Снежинська, яка ознайомила студентів з історією Львівської броварні, зі старими рецептурами варіння напою, процесом та етапами його виробництва, сучасним обладнання.

На сьогоднішній день старовинна «Львівська пивоварня» – це підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації пива, зберігаючи стару класичну схему пивоваріння, використовуючи при цьому екологічно чисту натуральну сировину. Саме тому пиво зберігає всі поживні речовини та має позитивний вплив на організм.

Студенти мали змогу отримати змістовну інформацію щодо виробництва безалкогольних напоїв, процесу варіння пива, побували в різних цехах пивоварні, ознайомилися з асортиментом безалкогольних напоїв, правилами пакування, маркування та зберігання продукції.

Учасники екскурсії доторкнулись до славетного минулого, сучасного i майбутнього у сфері виробництва й технологій пивоваріння, ознайомилися з економічною політикою підприємства, застосуванням маркетингових технологій, які дають можливість підприємству забезпечити продажі на цільовому сегменті за рахунок глибокого розуміння потреб споживачів, успішно конкурувати з іншими підприємствами завдяки кращому розумінню тенденцій розвитку ринку.

Викладач вдячна керівництву Львівської пивоварні за надану можливість проведення змістовного та цікавого практичного заняття в реальних умовах, що дає змогу значно покращити рівень засвоєння студентами теоретичного матеріалу, сформувати практичні вміння та навички, зробити навчальний процес цікавим.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1207 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 910 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook