Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія на СЕС

Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019 

min
max

    Для ознайомлення з  принципом роботи сонячної електростанції учні та вчителі ОЗНЗ "Перемишлянська ЗОШ І-ІІІ ст.ім. О. Ковча" 3 травня 2019 року відвідали   сонячну електростанцію потужністю 30МВт, яка розташована в м. Глиняни, Золочівського району.

    На території СЕС школярі могли ознайомитися з сонячними батареями, дізнатися, з чого їх виготовляють, як відбувається пряме перетворення сонячного випромінювання в електричний струм та проводиться моніторинг отриманої енергії. А також ознайомилися з додатковими пристроями і елементами електричних мереж.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Флешмоб "Україна – територія Гідності і Свободи» Флешмоб "Україна – територія Гідності і Свободи» Опубліковано: П`ятниця, 22 листопада 2019 З нагоди Дня Гідності у ОЗНЗ "Перемишлянська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О.Ковча" відбувся флешмоб "Україна – територія Гідності і Свободи» День Гідності та Свободи – це підтвердження того, що події 2013-2014 років на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні.

Переглядів: 311 Коментарів: 0

Відділи освіти

Всеукраїнський місячник "Увага! Діти на дорозі"  Всеукраїнський місячник "Увага! Діти на дорозі" Опубліковано: Понеділок, 16 вересня 2019   У рамках Всеукраїнського місячника "Увага! Діти на дорозі"  у ОЗНЗ " Перемишлянська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О. Ковча" проведено тиждень з безпеки дорожнього руху. Мета якого – привернути увагу учнів до проблеми дорожньо-транспортного травматизму, пригадати безпечний шлях до школи, вкотре нагадати, що всі...

Переглядів: 387 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook