Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Плугіна провела практичне заняття зі студентами групи ПМн-17 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів» на базі гіпермаркету «Ашан».
Студенти мали можливість в реальних умовах вивчати асортимент м’яса та м’ясних товарів за споживчими властивостями, здійснювати контроль якості.
Керуючий магазином Боян Друар ознайомив студентів з історію створення та розвитку торгової мережі гіпермаркету «Ашан», про цінності та місію компанії, стратегічні плани розвитку до 2020 року. Лікар санітарно-ветеринарної експертизи гіпермаркету «Ашан» Іванна Чайка наголосила, що стратегія розвитку гіпермаркетів «Ашан» – це постійний розвиток, прагнення догодити клієнту, продаж максимально можливої кількості якісних товарів за прийнятними для покупця цінами та в найкоротший термін, і найголовне – безпечність і якість м’ясних товарів.
Співробітники гіпермаркету ознайомили студентів з правилами приймання м’яса і м’ясних товарів, нормативними документами, згідно яких проводиться приймання м’ясних товарів в гіпермаркеті «Ашан».
Студенти мали змогу ознайомитися з умовами зберігання, пакування і маркування м’яса і м’ясних товарів, проаналізувати відповідність маркування і зберігання даних продуктів вимогам стандартів. Також викладач і студенти ознайомилися з асортиментом ковбасних виробів, м’ясних копченостей, дізналися про правила їх продажу тощо.
Майбутні фахівці отримали задоволення від спілкування і багато цікавої та корисної інформації, що знадобиться їм у кращому розумінні тем з навчальної дисципліни.
Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти висловлюють вдячність керуючому магазином Бояну Друару та лікарю санітарно-ветеринарної експертизи Іванні Чайці за отриманні практичні знання і поради від професійних фахівців.
Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права
Немає коментарів