Період публікації:

від

до

Категорія:

Практичне заняття «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів»

Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 

min
max

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Плугіна провела практичне заняття зі студентами групи ПМн-17 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів» на базі гіпермаркету «Ашан».

Студенти мали можливість в реальних умовах вивчати асортимент м’яса та м’ясних товарів за споживчими властивостями, здійснювати контроль якості.

Керуючий магазином Боян Друар ознайомив студентів з історію створення та розвитку торгової мережі гіпермаркету «Ашан», про цінності та місію компанії, стратегічні плани розвитку до 2020 року. Лікар санітарно-ветеринарної експертизи гіпермаркету «Ашан» Іванна Чайка наголосила, що стратегія розвитку гіпермаркетів «Ашан» – це постійний розвиток, прагнення догодити клієнту, продаж максимально можливої кількості якісних товарів за прийнятними для покупця цінами та в найкоротший термін, і найголовне – безпечність і якість м’ясних товарів.

Співробітники гіпермаркету ознайомили студентів з правилами приймання м’яса і м’ясних товарів, нормативними документами, згідно яких проводиться приймання м’ясних товарів в гіпермаркеті «Ашан».

Студенти мали змогу ознайомитися з умовами зберігання, пакування і маркування м’яса і м’ясних товарів, проаналізувати відповідність маркування і зберігання даних продуктів вимогам стандартів. Також викладач і студенти ознайомилися з асортиментом ковбасних виробів, м’ясних копченостей, дізналися про правила їх продажу тощо.

Майбутні фахівці отримали задоволення від спілкування і багато цікавої та корисної інформації, що знадобиться їм у кращому розумінні тем з навчальної дисципліни.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти висловлюють вдячність керуючому магазином Бояну Друару та лікарю санітарно-ветеринарної експертизи Іванні Чайці за отриманні практичні знання і поради від професійних фахівців.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1207 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 910 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook