Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей

Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 

min
max

Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся День відкритих дверей. Цьому передувала значна профорієнтаційна робота представниками приймальної комісії: виїзди адміністрації та викладачів до шкіл районів Львівської області, оголошення в пресі, транспорті, на радіо, сайті коледжу.

Вибір фаху – непросте завдання для юнаків та дівчат, яке потрібно вирішити в один прекрасний момент, щоб в майбутньому бути корисними суспільству.

Майбутні абітурієнти - випускники ліцеїв, шкіл та їх батьки прибули з різних районів міста та області, були гості з інших областей.

Привітала гостей від імені директора коледжу заступник директора з навчальної роботи Леся Федак, яка наголосила на актуальності спеціальностей, які пропонуються учням, розповіла про традиції навчального закладу, навчальний процес у виші, випуск висококласних фахівців своєї справи для підприємств і організацій різної форми власності, фінансово-кредитних установ, про проходження практики, кадрову агенцію, яка співпрацює з багатьма відомими роботодавцями та працевлаштовує студентів.

З умовами вступу на новий навчальний рік детально ознайомили майбутніх абітурієнтів заступник голови приймальної комісії та відповідальний секретар Ірина Клачко.

Студенти підготували для гостей презентації спеціальностей, за якими навчають в коледжі. Також усі присутні мали змогу переглянути відеоролик про навчальний заклад, оглянути матеріально-технічну базу коледжу, отримали рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Голови циклових комісій коледжу відповіли на усі запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків, більш детально проінформували стосовно окремих напрямків підготовки фахівців, за якими здійснюється набір студентів на 2019/2020 навчальний рік на денну та заочну форми навчання.

Абітурієнти запитували про особливості цьогорічного вступу та ставили інші запитання, які стосувались навчального процесу у виші; отримали вичерпні відповіді від членів приймальної комісії коледжу та відповідальних осіб.

Представники коледжу сподіваються, що їх інформація допомогла гостям правильно обрати майбутню професію та напрям діяльності.

Для тих, хто не зміг відвідати даний захід, можна ознайомитися із необхідною інформацією на сайті коледжу: http://www.ccej.lviv.ua, або за адресою: м. Львів, вул. Клепарівська, 11 (район церкви св. Анни). Тел. для довідок: (032) 233-31-35, 233-31-41, 233-33-88.

Матеріал підготував Михайло Голубка, голова циклової комісії фінансів та кредиту, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 05 квітня 2019 Вибір фаху – не просте завдання, яке потрібно вирішити, щоб у майбутньому бути корисними суспільству і потрібними в рідній Україні. У ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбувся День відкритих дверей, на якому була можливість визначитися зі своїм майбутнім та знайти однодумців. Мета...

Переглядів: 431 Коментарів: 0

Вища освіта

Львівський кооперативний коледж економіки і права запрошує на День відкритих дверей Львівський кооперативний коледж економіки і права запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 29 березня 2019 У суботу, 30 березня, у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (вул. Клепарівська, 11) відбудеться День відкритих дверей. Початок заходу – об 11:00 годині. Розпочнеться захід із презентацій спеціальностей студентами коледжу. Всі присутні матимуть змогу переглянути презентаційний фільм...

Переглядів: 1714 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook