Період публікації:

від

до

Категорія:

Практичне заняття «Складання замовлення на завезення товарів»

Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 

min
max

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Лідія Марчишин провела на базі ТзОВ «Плантпол-Україна» практичне заняття для студентів групи ПТБ(н)-16 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему: «Складання замовлення на завезення товарів».

Мета заняття: вивчити в реальних умовах порядок визначення потреби в товарах, навчитися оформляти замовлення на завезення товарів, складати графіки доставки товарів, ознайомитися з видами маршрутів доставки товарів тощо.

ТзОВ «Плантпол-Україна» було створено у 2003 році за участю польського підприємства Plantpol-Zaborze, провідного виробника напівпродукту та готової продукції балконно-клумбових рослин, декоративної розсади, багаторічних рослин та мінеральних добрив Planton. Заступник керуючого підприємством ТзОВ «Плантпол-Україна» розповів студентам про історію українсько-польського підприємства, його структуру, основні напрями розвитку та особливості роботи.

Студенти мали можливість ознайомитися з джерелами збуту квіткових рослин, організацією управління товаропостачанням на підприємстві, а також довідались, в які країни імпортує свою продукцію ТзОВ «Плантпол-Україна».

Майбутні фахівці отримали задоволення від спілкування, активно задавали питання, отримали багато цікавої та корисної інформації, що знадобиться їм у кращому розумінні тем з навчальної дисципліни.

Адміністрація, студенти та викладачі коледжу щиро вдячні керівництву та персоналу ТзОВ «Плантпол-Україна» за надану можливість проведення цікавого практичного заняття на українсько-польському підприємстві.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1205 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 908 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook