Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам-фінансистам Львівського кооперативного коледжу провели заняття з навчальної практики «Вступ до фаху»

Опубліковано: Четвер, 12 вересня 2019 

min
max

Для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» Львівського кооперативного коледжу економіки і права було проведено заняття з навчальної практики «Вступ до фаху».

Мета заняття – розширення інформованості професійного самовизначення студента та знайомство з майбутньою діяльністю для розуміння важливості здобуття професійних знань, ознайомлення здобувачів вищої освіти з майбутньою спеціальністю, закріплення загальних питань стандарту вищої освіти в Україні та особливостей підготовки фахівців із фінансів, банківської справи і страхування у коледжі.

Під час занять з навчальної практики «Вступ до фаху» студенти ознайомилися з вимогами освітньо-кваліфікаційної характеристики, освітньо-професійною програмою з підготовки молодшого бакалавра, функціональними обов’язками та перспективами кар’єрного зростання, графіком та організацією навчально-виховного процесу у коледжі.

Студентів ознайомили з історією навчального закладу, організацією навчального процесу, інформаційно-методичним забезпеченням навчального процесу, роботою студентського самоврядування у ЛККЕіП, правилами техніки безпеки та охорони праці тощо. Основна увага приділялась питанню щодо прав та обов'язків студентів, мотивації до навчання студентів, ознайомленню з переліком посад, які можуть обіймати студенти після закінчення навчального закладу, вивченню правил внутрішнього розпорядку навчального закладу та гуртожитку, обговоренню факторів, що вплинули на вибір студентами спеціальності. Тому студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» цікаво сприйняли заняття з навчальної практики «Вступ до фаху».

Під керівництвом викладача циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, к.е.н., доц. Михайла Голубки студенти провели заняття на базі страхової компанії «АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ – КООП».

До заняття був запрошений директор Львівського Управління Сергій Свінцицький, який розповів про історію АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ – КООП», види страхових послуг тощо.

Студенти побачили як організовані робочі місця фахівців, ознайомились з роботою АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ- КООП». Працівники страхової компанії розповіли про випадки страхування та показали бланки, які заповнюються при настанні страхових випадків тощо.

Під час заняття працівники компанії відповіли на численні запитання студентів про специфіку роботи системи страхових послуг у країні в цілому та компанії зокрема.

Представники офісу страхової компанії зосередили увагу на складових досягнення професійного успіху, необхідності творчого розвитку молоді.

Студенти мали змогу не лише послухати про особливості діяльності Страхової групи «Ю.БІ.АЙ- КООП» та вимоги до співробітників від майбутніх роботодавців, але й відчути себе на майбутніх робочих місцях.

Заняття з навчальної практики довели свою ефективність, практичну корисність та підтвердили правильність вибору першокурсниками майбутньої професії. Усі учасники навчального процесу залишились задоволеними і висловили бажання до подальшої творчої співпраці.

Викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, адміністрація та студенти коледжу висловили вдячність дирекції Львівського Управління АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ – КООП» за надану можливість проведення заняття в реальних умовах для студентів спеціальності.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 708 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook