Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародний день миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Опубліковано: Вівторок, 24 вересня 2019 

min
max

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше.

З нагоди Дня миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. навчальний день розпочався лінійкою, на початку якої учні звернулися до Господа з молитвою за мир на землі. Під час заходу з привітанням до присутніх звернулась заступник директора з виховної роботи О.Б. Руда, розповівши про історію проголошення Дня миру.

Лінійка завершилася флешмобом, який підготували учні 5-11 класів. На шкільному подвір’ї школярі утворили масове формування «ГОЛУБ МИРУ», адже  тема миру для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави.

Небайдужими до цього свята  були  і молодші  школярі. Діти власноруч виготовили паперових голубів, як символ миру та духовного розвитку нації.

Також,  учениці 9 класу Татунчак А. та Дупелич  А. намалювали малюнок на асфальті «Скварявська ЗОШ за мир».

Цей день запам'ятається школярам  надовго. Відзначення Міжнародного дня миру сприяло приверненню уваги дітей та молоді до питань збереження миру та дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Подорож у мальовниче село Підлисся Подорож у мальовниче село Підлисся Опубліковано: Середа, 09 жовтня 2019 Нещодавно учні 2 та 6 класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. разом із класними керівниками Маркевич А.Я., Федаш Г.В. та педагогом-організатором  Гурською Г.В. відвідали мальовниче село Підлисся - батьківщину відомого просвітителя  Галичини - Маркіяна Шашкевича. Директор музею провела екскурс, де експонуються...

Переглядів: 377 Коментарів: 0

Відділи освіти

Зустріч із дитинством та з юністю у стінах Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Зустріч із дитинством та з юністю у стінах Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Опубліковано: Вівторок, 27 серпня 2019 24 серпня 2019 року у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся вечір зустрічі випускників. Зустріч із дитинством та з юністю - це приємні спогади про школу, вчителів, однокласників. Для кожного це довгоочікуване свято. 15 років минуло від останнього уроку в стінах рідної школи. Емоції і враження, що їх...

Переглядів: 902 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook