Період публікації:

від

до

Категорія:

Обмін досвідом при підготовці та реалізації грантових проектів

Опубліковано: П`ятниця, 04 жовтня 2019 

min
max

30 вересня учасники проекту Центру вітражного мистецтва були запрошені на семінар-практикум «Проектний підхід та інновації в контексті інтеграції до європейського простору». Від навчального закладу ДНЗ «Львівське ВПХУ» було делеговано трьох учасників: Надію Іванівну Луб (голову профспілки закладу), Ігоря Михайловича Голуба (викладача, координатора ЦВМ), Христину Ігорівну Семанів (майстра в/н, креативного менеджера ЦВМ).

Семінар-практикум проходив у готельно-навчальному комплексі «Гетьман» (вул. Володимира Великого, 50). Відкрив семінар голова Об’єднання профспілок Львівщини Дацько Роман Михайлович. А лектором був запрошений Омельчук Сергій Іванович – партнер CEASC, проектний менеджер фондів Єврокомісії.

Основним завданням семінару-практикуму було визначення пріоритетів для грантових програм.

Згідно робочого плану учасники працювали по трьох сесіях. Сесія 1: інструменти пошуку інтернет ресурсів для залучення потенційних грантодавців. Сесія 2: практична робота передбачала аналіз програми грантового фонду, визначення та формулювання проблеми проекту, мети, завдань та методів виконання проекту. Окремим пунктом розглядався бюджет майбутнього проекту та план його реалізації, а також звітність. Сесія 3: створення пілотного проекту на обрану тему (робота аудиторії відбувалася у групах по шість учасників). Загалом у практикумі взяли участь п’ять команд (30 чоловік).

Усі команди представили власні пілотні проекти, які були винесені на широке обговорення та консультації з боку проектного менеджера фондів Єврокомісії. Також по завершенні робочого дня було обговорення успішно реалізованих проектів та діяльності в рамках грантових програм.

Координатор Центру Ігор Голуб та креативний менеджер Христина Семанів поділилися набутим досвідом у реалізації грантового проекту, що фінансується Українським культурним фондом – «Створення Центру вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ» для збереження та розвитку культурної спадщини українського вітражу».

Результатом практикуму було визначення ряду ключових аспектів при роботі в майбутньому. Усі учасники були нагороджені сертифікатами від організаторів за пройдену практичну роботу і якісні показники.

Немає коментарів

Схожі статті:

Мультиплікація досвіду з модернізації професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» Мультиплікація досвіду з модернізації професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» Опубліковано: Четвер, 11 жовтня 2018 З 1 по 6 жовтня на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» відбувся семінар-практикум з удосконалення професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» за участю німецьких партнерів. Учасниками навчань були викладачі спецдисциплін будівельного профілю та майстри виробничого навчання...

Переглядів: 443 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Незабаром: «Вітражне Різдво» у Львові Незабаром: «Вітражне Різдво» у Львові Опубліковано: Четвер, 05 грудня 2019 8 листопада почався завершальний етап грантового проекту Центру вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ», реалізованого за підтримки Українського культурного фонду. Команда провела фахове обговорення культурно-мистецького проекту, який тривав три місяці, та експерти представили внутрішній моніторинг...

Переглядів: 743 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook