Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» відвідали Осінній Будівельний Форум – 2019

Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 

min
max

10 жовтня Львівського вищого професійного художнього училища відвідали Осінній Будівельний Форум 2019 – ювілейну 40-ву виставку, яка проходить у виставковому комплексі «Південний-EXPO» з 9 по 11 жовтня. Це унікальна подія для міста Лева, яка збирає професіоналів та демонструє нові досягнення у сфері будівництва. Львів – це вже традиційне місце зустрічі розробників і виробників нових технологій і будматеріалів з будівельниками, дизайнерами, інвесторами. Адже столиця Галичини – це одне з інвестиційно найпривабливіших міст України: тут будують новітні житлові комплекси та реставрують пам’ятки архітектури.

Учні ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» відвідали цей захід, що вже є традицією для освітнього закладу. 10 жовтня заступник директора з НВР Любов Ярославівна Осипович організувала для учнів груп за професією «Реставратор виробів з дерева, столяр» у супроводі класних керівників навчальну екскурсію на Осінній Будівельний Форум 2019, в форматі якого відбуваються взаємодоповнюючі виставки «БудЕКСПО-осінь», спеціалізовані виставки «Опалення» та «Альтернативна енергетика». Адже виставка демонструє нові досягнення в будівельній індустрії України та світу, охоплює весь будівельний цикл від проектування до спорудження об’єктів.

Метою екскурсії було ознайомлення учнів з новими будівельними матеріалами, сучасними технологіями, а також основними засадами енергонезалежності, енергозбереження та новітніми розробками в сфері альтернативної енергетики, довести учням та переконати їх у доцільності використання альтернативних джерел енергії.

Багато компаній (понад 100) з усіх регіонів України представили на тематичних виставках Форуму широкий вибір сучасних будівельних та оздоблювальних матеріалів для квартири, будинку чи офісу та новітніх технологій у галузі енергоефективного теплопостачання.

Під час екскурсії майбутні реставратори виробів з дерева, столярі мали нагоду довідатись про основні тенденції та інноваційні досягнення у сфері будівництва в 2019-2020 рр.

Важливу окрему нішу на Форумі-2019 займала спеціалізована виставка «Вікна. Двері», зокрема експозиції «Віконні системи і автоматика», «Двері та фурнітура», що викликало професійний інтерес у майбутніх столярів та посприяло цікавій змістовній бесіді, впродовж якої передавали майбутнім фахівцям свої знання і досвід найкращі професіонали своєї справи.

Велике зацікавлення учнівської молоді викликали представлені на виставці дизайнерські рішення щодо оформлення оселі, зокрема виробництва і призначення сходів, які не залишили байдужим жодного екскурсанта та спричинили до багатьох запитань, адже кожен знайшов для себе щось потрібне і корисне.

Залучення у такий спосіб учнівської юні до обговорення актуальних та нагальних питань будівельної галузі сприяє зацікавленню сучасних учнів своєю професією, адже мотивація – це один із елементів успіху майбутніх будівельників, що сприяє зростанню їх професійної майстерності.

Проведення таких навчальних екскурсій зміцнює взаємозв’язок між теорією і практикою, що створює умови для підготовки конкурентоспроможних кваліфікованих робітників, яких потребує будівельна галузь. Кожен учасник виставки дізнався багато нового про будівельну індустрію, що дало привід для роздумів, осмислення себе у професії та мотивації до подальшої праці, творчого пошуку.

Педагогічні працівники та учні ДНЗ «Львівське ВПХУ» щиро вдячні організаторам Осіннього Будівельного Форуму – 2019 за надану можливість відвідати виставку. Адже вдалось запалити в учнівських серцях вогник пізнання, прагнення до успіху, та й, зрештою, самим творити своє майбутнє…

Матеріал підготувала викладач ДНЗ «Львівське ВПХУ» Сокіл Л.С.

Немає коментарів

Схожі статті:

Творчість для людей літнього віку Творчість для людей літнього віку Опубліковано: Середа, 16 жовтня 2019 10 жовтня у Центрі вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ» відбувся майстер-клас «Розпис по склі вітражними  фарбами» для людей літнього віку. Творчий захід приурочений до Міжнародного дня людей похилого віку (англ. International Day of Older Persons) – проголошений 50 сесією Генеральної...

Переглядів: 653 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбудеться теоретично-практична конференція «Культурна спадщина вітражного мистецтва Західної України» Відбудеться теоретично-практична конференція «Культурна спадщина вітражного мистецтва Західної України» Опубліковано: П`ятниця, 06 вересня 2019 26-27 вересня відбудеться теоретично-практична конференція «Культурна спадщина вітражного мистецтва Західної України». Захід пройде у рамках фінансового гранту Українським культурним фондом – проекту «Створення центру вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ» для збереження та розвитку культурної...

Переглядів: 796 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook