Період публікації:

від

до

Категорія:

ПЕРШИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ ГІДНОСТІ

Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 

min
max

 

Сьогодні у Львові стартував Перший Форум Гідності, який покликаний стати майданчиком для спільного обговорення питань прав людини та людської гідності між правозахисним, культурним, освітнім та іншими середовищами.
Зокрема, людську гідність як першоджерело всіх прав людини обговорили під час першої панельної дискусії «Людська гідність — основа культури сьогодення».
Організатор форуму — Меморіальний музей Гідності в місті Львові.
Начальниця управління освіти Зоряна Довганик відзначила важливість обговорення гідності та толерантного ставлення з учнями у школах.
«Для нас важливо, щоб наші діти почували себе гідно, щоб вони могли розуміти свою цінність, щоб поважали одне одного.
Ми маємо дуже багато випадків, коли діти з особливими потребами навчаються в наших школах, і, знаєте, немає непорозуміння від дітей, є велике непорозуміння від батьків. І нехай наші діти несуть оцю повагу і толерантність у свої сім’ї. Нехай вони пояснюють, яким чином треба гідно ставитися й поважати права інших людей", — відзначила Зоряна Довганик.
Цей форум започатковує дискусію про повагу до людської гідності, а також взаємодію різних інституцій у розвитку правової культури та правової свідомості у суспільстві.

 
 
 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 20 лютого у Національному лісотехнічному університеті України відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності». Захід об’єднає близько 250 учасників. Про це повідомили сьогодні під час брифінгу. «На форумі ми об’єднаємо зусилля медиків, психологів, психотерапевтів, а також...

Переглядів: 860 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Шкільний  «Форум-театр» (фото) Шкільний «Форум-театр» (фото) Опубліковано: Вівторок, 12 листопада 2019 Днями до учнів 7 класу КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» завітав шкільний  «Форум-театр» із міні-виставою. Були виконані сценки  «Ранок», «Школа. Перерва», «Урок». Діти мали можливість проаналізувати ситуацію, коли у клас приходить «новенький»,...

Переглядів: 429 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook