Період публікації:

від

до

Категорія:

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність»

Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 

min
max

Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність».

Конференція була направлена на підтримку і розвиток наукової діяльності студентів коледжу, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей студентів, формування у них зацікавленості до науково-дослідної роботи, навиків публічного виступу, вміння захищати свої наукові наробки.

Зі своїми науковими роботами виступили студенти-науковці І, ІІ і ІІІ курсів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізація «Товарознавство в митній справі».

Доповідачі в своїх роботах проаналізували інноваційні процеси, які відбуваються у біржовій діяльності, висвітлили питання моделей збутової діяльності підприємств та особливості розвитку торговельних мереж Львівщини.

У ході конференції заслухано доповіді: Вікторії Дітчик – «Аналіз стану та перспективи розвитку рітейлу в Україні», гр. ПМ(н)-18 (науковий керівник Лідія Марчишин); Зоряни Пелих – «Місце реклами серед засобів маркетингових комунікацій сучасних підприємств», гр. ПМ(н)-17 (науковий керівник Марія Ільків); Вероніки Копер – «Світові тренди та тенденції розвитку біржової торгів на сучасному етапі», гр. ПМ(н)-18 (науковий керівник Наталія Кутна); Романа Сливара – «Магазини біля дому як інновація в роздрібній торгівлі», гр. ПМ(н)-17 (науковий керівник Марія Ільків); Анастасії Дзюбак – «Мерчандайзинг як сучасна технологія імпульсивних покупок», гр. ПМ(н)-18 (науковий керівник Лідія Марчишин); Наталії Коломієць – «Формування моделі збутової діяльності з використанням методів електронної комерції», гр. ПМ(н)-19 (науковий керівник Наталія Кутна).

Усі виступи жваво дискутувалися й обговорювалися.

Підводячи підсумки конференції, завідувач відділення товарознавчо-правознавчого та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув відзначила позитивні напрацювання студентів, звернула увагу на вміння авторів робіт працювати над обраними темами.

Усі учасники науково-дослідницької конференції були нагороджені грамотами дирекції коледжу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 Нещодавно викладачами циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організовано та проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі». Участь в конференції...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Вища освіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права ділилися досвідом організації навчально-виховного процесу Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права ділилися досвідом організації навчально-виховного процесу Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 561 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook