Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародна науково-практична конференція «Якісна професійна освіта – гідна робота: досвід, реалії, перспективи» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 18 березня 2016 

min
max

17 березня 2016 року у Львові розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Якісна професійна освіта – гідна робота: досвід, реалії, перспективи» в рамках українсько-канадського проекту «Навички для працевлаштування» (2012-2016) за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку.  

Завданням українсько-канадського проекту було:  підвищити якість і ефективність програм бізнес-навчання в Україні;   покращити партнерські зв’язки між галуззю освіти та громадою, що сприятиме удосконаленню навчальних програм вимогам ринку праці і підвищенню рівня зайнятості та самозайнятості серед випускників ПТНЗ. Метою конференції є підведення підсумків діяльності проекту, розповсюдження результатів, впровадження та адаптація канадського досвіду. 

Відкрили конференцію та звернулися з вступними словами до її учасників: Амаль Ель-Атіфі, перший Секретар Посольства Канади в Україні з питань розвитку; Вікторія Карбишева, заступник директора департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України; Олександра Небожук, директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації; Анжела Войцехівська, директор департаменту міжнародних проектів Саскачеванської Політехніки, Канада; Ігор Ілько, менеджер проекту, Саскачеванської Політехніки, Канада.

У програмі Міжнародної конференції – виступи учасників проекту-представників пілотних навчальних закладів (Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій та Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу) щодо результатів імплементації канадського досвіду та перспектив розвитку професійної освіти України.

         У перший день конференції результатами впровадженням українсько-канадського проекту поділилися представники Львівщини – педагоги Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу: директор коледжу Ганна Балущак, заступник директора з навчально-виробничої роботи, координатор проекту від навчального закладу Богдана Бович, майстер виробничого навчання Ганна Лагоцька та голова студентського самоврядування Ірина Авдєєва.

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція педпрацівників (фото) Науково-практична конференція педпрацівників (фото) Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 Нещодавно у приміщенні Львівського навчально-наукового центру Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова відбулася науково-практична конференція «Виховання громадянина-патріота засобами сучасної багатовекторної позашкільної освіти: актуальність, проблеми, перспективи», присвячена пам’яті...

Переглядів: 775 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 814 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook