Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкрито книжкову виставку, присвячену Всеукраїнському тижню дитячої та юнацької книги

Опубліковано: П`ятниця, 18 березня 2016 

min
max

До Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги (23-29 березня)у приміщенні Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки представлено книжкову виставку:«Книга вчить, як на світі жить»(експонується з 16 березня до 04 квітня в фойє бібліотеки 2 поверх).

Довідка

В Україні щорічно в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Славні традиції проведення Тижня було започатковано ще в далекому 1944 році. У той непростий час, велика увага приділялася дитячій книзі, яка несла святе слово дітям – майбутнім творцям, винахідникам, вченим.

У незалежній Україні Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги було засновано 22 лютого 1993 року. Це чудова нагода для популяризації серед дітей читання, книги і, власне, бібліотеки як скарбниці знань.

Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги має на меті не тільки залучити учнів до невичерпних джерел знань, а й перетворити бібліотеки в справжній храм Книги, в якому кожний читач відчуває себе бажаним гостем.

Свято дитячої та юнацької книги – це відкриття нових імен в літературі, вшанування митців, ювілярів, спілкування читачів з цікавими людьми-поетами і письменниками, художниками. 

Немає коментарів

Схожі статті:

12 серпня - Міжнародний день молоді 12 серпня - Міжнародний день молоді Опубліковано: Середа, 08 серпня 2018 12 серпня - Міжнародний день молоді У приміщенні Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки представлено книжково-журнальну виставку:  «Молодь – майбутнє держави» (експонується з 06 серпня до 23 серпня в фойє бібліотеки (2 поверх)). Довідка Міжнародний день молоді, який відзначається...

Переглядів: 1113 Коментарів: 0

Науково-педагогічна бібліотека - освітянам

Відкрито книжкову виставку, присвячену Андрею Шептицькому Відкрито книжкову виставку, присвячену Андрею Шептицькому Опубліковано: П`ятниця, 27 липня 2018 До дня народження Андрея Шептицького (29.07.1865), предстоятеля Української греко-католицької церкви у приміщенні Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки представлено книжково-журнальну виставку: «Освіта й виховання у пастирських посланнях митрополита Андрея Шептицького» (експонується з 23...

Переглядів: 567 Коментарів: 0

Науково-педагогічна бібліотека - освітянам
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook